Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 291 (8515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

4 arestați, 3 sub control judiciar, în reglarea de conturi legată de droguri, la Rădăuți

Luni, 11 Decembrie 2023 (13:49:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătoria Rădăuți a respins propunerea de arestare a încă trei inculpați puși sub acuzare pentru complicitate la tâlhărie calificată, în dosarul de agresiune care are în spate o reglare de conturi legată de droguri.

Cei trei noi inculpați sunt acuzați că au fost complicii celor patru care au pătruns efectiv într-un apartament din Rădăuți în care se afla victima lor, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Ulma.

După cum am mai arătat în Monitorul de Suceava, fapta a fost comisă în noaptea de 23 spre 24 octombrie, polițiștii judiciariști demarând imediat o anchetă complexă, care este încă în desfășurare.

Cei patru deja arestați, Paul Alexandru Colibaba, David Hînțari, David Ionatan Tivda și Vili Ștefan Vengjenec, au intrat peste tânărul în vârstă de 22 de ani, din Ulma, în apartamentul din Rădăuți în care acesta se afla împreună cu prietena sa minoră. 

Cei patru au intrat în apartament prin surprindere, după o acțiune bine pusă la punct. 

Potrivit datelor de anchetă, cei patru aveau cagule pe față, iar în momentul în care au intrat peste tânărul de 22 de ani, din Ulma, i-au luat concubinei acestuia telefonul și l-au bătut pe cel vizat. La plecare au luat telefonul pentru ce cei doi să nu poată suna imediat la 112, motiv pentru care fapta a fost încadrată la tâlhărie calificată. În afara telefonului ar fi luat și o pungă în care se aflau substanțe susceptibile a fi din categoria drogurilor. Marfa a fost arsă lângă un câmp din zona localității Marginea.

În locuință, tânărul atacat ar fi fost lovit, în încercarea de a fi determinat să le dea tâlharilor o sumă mai mare de bani.

Tânărul agresat și-a scos certificat medico-legal din care rezultă că a avut nevoie de 17 zile de îngrijiri medicale pentru însănătoșire. A fost agresat așadar serios.

După ce Paul Alexandru Colibaba, David Hînțari, David Ionatan Tivda și Vili Ștefan Vengjenec au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie calificată, joi, 7 decembrie, în continuarea cercetărilor,au fost identificați și ridicați pentru audieri și Sebastian Vlăduț Lavric, de 19 ani, Cristian Ionuț Simionovici, de 18 ani și minorul Ionel C., de 17 ani, toți din municipiul Rădăuți, acuzați că i-au sprijinit pe cei patru la comiterea faptei.

Față de cei trei Judecătoria Rădăuți a decis că măsura controlului judiciar este suficientă. Așadar, cei trei au petrecut doar 24 de ore de arest, după care au fost puși în libertate  

De precizat că sentința Judecătoriei Rădăuți de plasare a celor trei sub control judiciar a fost contestată de procurori la instanța superioară.

Din acest dosar atrage cel mai mult atenția numele lui Paul Alexandru Colibaba care, deși are abia 20 de ani, este acuzat că era liderul unei grupări din Rădăuți care trafica droguri.

Același Paul a fost prins la Cluj, în decembrie 2023, cu aproximativ 3 kg de substanțe cu efect psihoactiv, ce urma a fi distribuită către ceilalți dealeri și revândută către consumatorii finali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 4 arestați, 3 sub control judiciar, în reglarea de conturi legată de droguri, la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 arestați, 3 sub control judiciar, în reglarea de conturi legată de droguri, la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei