Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 281 (8505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Restricții de circulație, joi și vineri, pe principala arteră de circulație a Sucevei, pentru evenimentele de 1 Decembrie

Joi, 30 Noiembrie 2023 (08:41:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de joi, 30 noiembrie, ora 09.00 și până după-amiază, la ora 14.00, pe principala arteră de circulație a Sucevei, precum și pe și pe str. Nicolae Bălcescu intră în vigoare o serie de restricții de circulație, impuse pentru pregătirea evenimentelor organizate cu prilejul aniversării ,,Zilei Naționale a României”.

Vineri, 1 Decembrie, când va avea loc parada militară și expoziția de tehnică de luptă, restricțiile de circulație vor fi impuse în intervalul orar  0800-1600, pe sectorul de drum cuprins între intersecția B-dul 1 Mai cu Str. Mihai Viteazul ( Policlinică) și intersecția Str. Ana Ipătescu cu Str. Petru Rareș și pe Str. Nicolae Bălcescu.

Din direcția Ipotești traficul auto va fi deviat de pe Str. Mitropoliei (zona Hotel Balada) pe Str. Tudor Vladimirescu – Str. Tipografiei – bandă dedicată pe sensul opus de mers Str. Ana Ipătescu – Str. Ștefan cel Mare – intersecția cu Str. Mihai Viteazul ( Policlinică).

Pentru direcția Ipotești poate fi utilizat traseul intersecția B-dul 1 Mai cu Str. Universității (Areni) - Str. Alexandru cel Bun – Str. Samuil Isopescu – intersecția cu Str. Mitropoliei (Uzină).

Pentru direcția Burdujeni pot fi utilizate: B-dul 1 Mai, Str. Universității, B-dul George Enescu, Str. Mărășești, Str. Mihai Viteazul, Str. Petru Rareș.

Programul manifestărilor de Ziua Națională vor începe la ora 10.00, în fața Bisericii Sf. Înviere, cu prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă și intonarea Imnului de Stat. De la 10.10 până la 10.15 va fi oficiat un scurt serviciu religios, iar de la 10.15 până la 10.25 vor fi susținute alocuțiuni privind semnificația evenimentului de către oficialități județene și locale. În intervalul 10.25-10.40 vor fi depuse coroane și jerbe de flori, iar de la 10.40 până la 11.15 se vor desfășura defilarea detașamentului de onoare, a tehnicii militare și executarea survolului militar cu avioane militare. De la 11.45 până la 15.00, pe strada Nicolae Bălcescu va fi o expoziție cu tehnică militară, iar la ora 16.00 activitatea se va încheia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricții de circulație, joi și vineri, pe principala arteră de circulație a Sucevei, pentru evenimentele de 1 Decembrie.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restricții de circulație, joi și vineri, pe principala arteră de circulație a Sucevei, pentru evenimentele de 1 Decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei