Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 252 (8476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Un adolescent din Vatra Dornei, diagnosticat cu o boală rară, are nevoie urgent de ajutor financiar pentru a se trata la o clinică din Franța

Joi, 26 Octombrie 2023 (13:02:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru AngelosGrosariu, un adolescent în vârstă de 16 ani, din Vatra Dornei, care a fost diagnosticat cu o boală rară.

Băiatul are o tumoră (angiofibrom nazofaringian) care necesită o intervenție chirurgicală imediată la o clinică din Franța.

Costul minim estimativ este de 31.811 de euro, la care se adaugă cheltuielile legate de transport, însoțitor, ședințele de radioterapie ulterioare și alte costuri neprevăzute.

Este o urgență! Banii trebuie adunați până 3 noiembrie 2023, când ar trebui să aibă loc intervenția. Pentru mama și fratele său mai mare, care îi sunt alături și luptă pentru el, această sumă este extrem de mare, spun inițiatorii campaniei, însă „dacă ne unim eforturile putem strânge suma necesară de care are nevoie pentru a-și continua viața și pentru a se bucura de adolescență și anii ce vor urma”.

Angelos se confruntă cu un diagnostic foarte rar și foarte grav, care în România nu poate fi tratat. „A stat internat în spitale din țară, în luna august, în Cluj, în luna octombrie, în Iași, unde a făcut o serie de analize și investigații, RMN, IRM, Angio CT și, din păcate, medicii s-au declarat neputincioși în fața bolii, nu sunt în măsură să intervină”, transmite familia. Clinica din Franța este șansa la viață pe care Angelos o are acum!

Conturile în care putem contribui pentru salvarea acestui copil:

Nume beneficiar: Grosariu Angelos,

Cont IBAN: în lei: RO42BTRLRONCRT0CL3716601;

în euro: RO86BTRLEURCRT0CL3716601, sau pe numele fratelui:

Nume beneficiar cont: Grosariu Andreas:

în lei: RO63BTRLRONCRT0626936101,

Revolut Andreas Grosariu: LT693250024890467032.

 „Ținând cont de timpul limitat pe care îl au la dispoziție pentru a strânge banii, familia și Angelos vă sunt recunoscători pentru orice contribuție”, transmit reprezentanții Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România.

Sunt mulți oameni, firme, care auzind de povestea lui AngelosGrosariu au reacționat, au organizat evenimente, se implică și, împreună, speră să îl ajute pe adolescent să adune banii atât de necesari pentru deplasarea în Franța, pentru intervenția chirurgicală, pentru a depăși acest moment atât de dificil și dureros. Au fost nenumărate cazurile în care v-ați implicat, ați ajutat, ați salvat copii bolnavi. Angelos are nevoie de noi! Acum! Să-l ajutăm! Este urgent! Donați și salvați!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un adolescent din Vatra Dornei, diagnosticat cu o boală rară, are nevoie urgent de ajutor financiar pentru a se trata la o clinică din Franța.
 Vizualizări articol: 3973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un adolescent din Vatra Dornei, diagnosticat cu o boală rară, are nevoie urgent de ajutor financiar pentru a se trata la o clinică din Franța0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei