Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 252 (8476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bursa pentru absolvenți, cu o treime din locuri de muncă pentru studii superioare

Joi, 26 Octombrie 2023 (12:57:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți are loc vineri, 27 octombrie, în Suceava, Fălticeni și Rădăuți, evenimentul fiind dedicat cu precădere (dar nu numai) tinerilor proaspăt absolvenți.

Organizatorii de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava anunță că bursa înregistrează un număr record de locuri vacante adresate absolvenților cu studii superioare, 29% din totalul de 259 de oferte de la nivelul județului solicitând nivel universitar de studii.

La Suceava, bursa are loc începând cu ora 10.00, în Corpul E al Universității Suceava, care este partener în această inițiativă.

Bursa de vineri mai are loc la sediul punctului de lucru al AJOFM de la Fălticeni și la Casa Germană din Rădăuți, cu începere de la ora 9.00.

Oferta de locuri de muncă este încă în actualizare, dar până în 24 octombrie la Suceava erau înregistrate un număr de 143 de locuri vacante, ofertate de 25 de angajatori, la Fălticeni confirmaseră participarea 17 angajatori, cu 90 de locuri vacante, iar la Rădăuți 9 angajatori urmau să fie prezenți cu 26 de oferte.

Angajatorii care vor veni la bursa din Suceava oferă 72 de locuri vacante pentru calificări cu studii medii sau profesionale  în domeniul administrativ, transporturi, ospitalitate, construcții, fabricarea mobilei, fabricarea hârtiei și cartonului, industria alimentară, asigurări, pază, reparații autovehicule, comerț, precum și 71  de locuri vacante pentru absolvenții de studii superioare, specializați în inginerie, economie și contabilitate, design industrial, management, achiziții, proiectări, automatizări, industrie alimentară, imobiliare, investiții.      

AJOFM Suceava va organiza în cadrul bursei și standuri informative și de suport: standul Formare profesională (unde se pot face înscrieri la cursurile de calificare organizate de AJOFM Suceava); Standul EURES (unde se oferă consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în străinătate);  standul tinerilor NEETs și al tinerilor cu diferite vulnerabilități , standul Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, cu facilități specifice pentru tineri.

Informații  și detalii organizatorice se pot obține la telefon 0230 523279, 0786290204 sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/ajofmsuceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa pentru absolvenți, cu o treime din locuri de muncă pentru studii superioare.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursa pentru absolvenți, cu o treime din locuri de muncă pentru studii superioare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei