Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 252 (8476)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Doctorii Laurian Blaga și Paul Turcoman au salvat, în primele 10 luni din acest an, peste 1.000 de pacienți cu infarct

Joi, 26 Octombrie 2023 (15:38:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cardiologii intervenționiști Laurian Blaga și Paul Turcoman, de la compartimentul de Cardiologie intervențională din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, au depășit, în această săptămână, numărul de 1.000 de cazuri tratate, de la începutul acestui an. Numărul mare de cazuri și rezultatele obținute au dus și la creșterea finanțării alocate pe programul de infarct miocardic acut, de la aproximativ 40.000 lei în 2019, la peste 1 milion de lei în acest an. Acest lucru „a permis continuarea programului cu cele mai bune materiale aflate pe piață în acest domeniu”, potrivit doctorului Laurian Blaga.

Alături de cei doi medici lucrează asistenții medicali Petru Rusu, Ionuț Iletchi, Carmen Nistor, Sorin Bandol, Delia Bandol, Laura Blaga, Anamaria Patraș, Alina Șutac și Daniela Grigoraș.

Doctorul Blaga și-a început activitatea la Spitalul de Urgență din Suceava din februarie 2020, exact înainte de declanșarea pandemiei de Covid-19, după absolvirea cursului de cardiologie intervențională la Spitalul Floreasca și a unui stagiu de un an în Franța, ca medic rezident.

Doctorul Turcoman este angajatul spitalului din mai 2019. A finalizat rezidenţiatul în cardiologie la Institutul Inimii „N. Stăncioiu” Cluj-Napoca, a lucrat ca paramedic la SMURD Cluj, a făcut voluntariat cu echipe medicale în diverse localităţi din țară, cu Asociaţia Medicilor Creștini din România și Asociația Studenților Mediciniști din Cluj-Napoca, și a publicat articole știinţifice în reviste și cărţi de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorii Laurian Blaga și Paul Turcoman au salvat, în primele 10 luni din acest an, peste 1.000 de pacienți cu infarct.
 Vizualizări articol: 3216 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doctorii Laurian Blaga și Paul Turcoman au salvat, în primele 10 luni din acest an, peste 1.000 de pacienți cu infarct0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei