Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 247 (8471)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Au început înscrierile la școlile de subofițeri de poliție și jandarmi

Vineri, 20 Octombrie 2023 (16:20:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din data de 18 octombrie, sucevenii care își doresc o carieră de polițiști sau jandarmi se pot înscrie la concursurile organizate de mai multe școli de profil din țară.

Cea mai apropiată școală este cea de subofițeri jandarmi de la Fălticeni, iar cele mai multe locuri sunt la Școala de agenți de poliție de la Câmpina

Rămâne de văzut care va fi interesul și gradul de ocupare având în vedere deficitul de oameni din structurile de poliție și jandarmerie și rata slabă de ocupare a locurilor la sesiunile de admitere precedente. 

Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 18.10.2023 – 05.11.2023 activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru concursul de admitere la cele două mari unități care au locuri de polițiști subofițeri.

Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina are o cifră de școlarizare de 1340 de locuri, din care 20 locuri pentru romi și 10 locuri pentru alte minorități.

Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca are 300 locuri, din care 2 locuri romi și 2 locuri alte minorități.

Tot în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie a.c., tinerii care doresc să devină jandarmi se pot înscrie pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române, unde sunt disponibile 700 de locuri pentru sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024, după cum urmează: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  – 350 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi), respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni - 350 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi).

În același interval, la nivelul structurilor Poliţiei de Frontieră Române se depun cererile de înscriere pentru ocuparea celor 240 de locuri scoase la concurs în cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Detaliile suplimentare legate de criterii și calendarul concursului și se pot obține pe site-urile oficiale ale structurilor MAI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început înscrierile la școlile de subofițeri de poliție și jandarmi.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început înscrierile la școlile de subofițeri de poliție și jandarmi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei