Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 184 (8408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Centrul de copii și juniori de la CSU Suceava a ajuns numărul 1 în România

Marţi, 8 August 2023 (13:24:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Juniorii de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava se află în plină perioadă de pregătire pentru viitorul sezon handbalistic național. Antrenorii, jucătorii și conducătorii grupării universitare au în gând repetarea performanțelor din anii precedenți, care au făcut din CSU Suceava cel mai titrat club din România la nivel de copii și juniori în handbalul masculin. Astfel, în sezonul competițional 2021-2022 „alb-albaștrii” au cucerit titlul național cu echipa de juniori II și au devenit vicecampioni ai României cu formațiile de juniori I și III, pentru ca în sezonul precedent să izbândească la nivel național cu echipele de juniori I și II.

Performanțe extraordinare, în urma cărora CSU Suceava se clasează în prezent pe primul loc în România în ceea ce privește rezultatele la nivel juvenil.

Aceste performanțe remarcabile sunt rezultatul unui proiect extrem de ambițios, început în urmă cu 10 ani, atunci când la gruparea universitară au fost înființate primele grupe de copii și juniori. De atunci și până acum, cei de la CSU se pot lăuda cu următoarele rezultate: 5 titluri de campioni ai României, 5 titluri de vicecampioni naționali și un bronz național.

„Mai presus de toate aceste rezultate, important este că am devenit cu adevărat o pepinieră productivă pentru echipa de seniori și pentru loturile naționale de tineret, juniori și cadeți. Sportivii formați în cadrul clubului nostru fac față cu brio și performează cu echipa de seniori în prima ligă, iar un număr mare de sportivi este selecționat constant la acțiunile loturilor naționale”, a declarat coordonatorul centrului de copii și juniori al CSU Suceava, Vasile Boca. Un antrenor tânăr și ambițios, acesta are în palmares mai multe titluri și medalii naționale, rezultate ce l-au propulsat în postura de selecționer al reprezentativei de juniori a României.

„Proiectul CSU Suceava Junior a luat naștere în anul 2013, inițiatorul acestui proiect fiind domnul decan Petru Ghervan. Pe parcursul celor 10 ani de activitate am fost susținuți în mod necondiționat de către conducerea CSU Suceava, domnul director Sorin Rață având merite deosebite în dezvoltarea permanentă a sectorului juvenil al clubului. Cu acest prilej, în numele întregului colectiv de sportivi și antrenori, vrem să le mulțumim frumos pentru tot sprijinul acordat și toate eforturile făcute în direcția obținerii tuturor performanțelor și dezvoltării noastre continue.

Faptul că în momentul de față suntem primii în ierarhia cluburilor de copii și juniori ne onorează, dar în același timp ne și responsabilizează, încercăm să menținem ștacheta la fel de sus și să rămânem în continuare la același nivel.

Una dintre prioritățile clubului nostru rămâne depistarea și formarea copiilor cu cele mai bune calități pentru practicarea handbalului de mare performanță. Cred că în momentul de față handbalul sucevean juvenil trece printr-o perioadă foarte propice, emulația pentru handbal fiind una crescută”, a precizat antrenorul Vasile Boca.

În sezonul competițional 2023-2024, CSU Suceava va participa în toate campionatele naționale juvenile. Echipele de tineret și juniori I vor fi pregătite de către Vasile Boca, formația de juniori II va fi în grija lui Ioan Tcaciuc, juniorii III vor fi antrenați de către Adrian Chiruț, de juniorii IV se va ocupa Andrei Olariu, în timp ce copiii de la grupele mici de vârstă vor începe inițierea cu Emilian Huțuleac, Loredana Barbă și Georgiana Bolohan.

„Juniorii noștri așteaptă cu nerăbdare începutul noului sezon competițional. În momentul de față echipa de tineret/juniori I se pregătește pe plan local, în timp ce formațiile de juniori II și III sunt plecate în cantonament la Plopeni. Ne aflăm într-o perioadă de acumulări fizice, antrenamentele de rezistență, forță și tehnico-tactice fiind combinate. Încercăm să creștem jucători de valoare care să poată face față în prima ligă și la loturile naționale. Ne așteaptă un sezon greu, important este să rămânem sănătoși și să ne putem lupta pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor trasate.

Sportivii noștri beneficiază de condiții de pregătire foarte bune, iar pentru acest lucru ținem să mulțumim principalilor noștri parteneri în derularea acestui proiect, conducerii Școlii Gimnaziale <Ion Creangă> Suceava, prin doamna director Luminița Martiniuc și domnul director Ionuț Beligan, conducerii Liceului cu Program Sportiv Suceava, prin domnul director Ciprian Anton, precum și principalilor noștri finanțatori, Primăria Suceava și Universitatea <Ștefan cel Mare> Suceava”, a încheiat Vasile Boca.

Viitorul sezon oficial în handbalul juvenil românesc va începe la jumătatea lunii septembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul de copii și juniori de la CSU Suceava a ajuns numărul 1 în România.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrul de copii și juniori de la CSU Suceava a ajuns numărul 1 în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei