Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 184 (8408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan anunță proiecte de aproape 8,5 milioane de lei obținute de Primăria Berchișești pentru locuitorii comunei

Marţi, 8 August 2023 (19:59:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a anunțat că Primăria Berchișești a obținut finanțarea a două mari proiecte prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Gheorghe Șoldan a precizat că meritul pentru obținerea acestor finanțări îl are în primul rând primarul acestei comune, Violeta Țăran, unul dintre cei mai longevivi primari din România.

 

Șoldan a spus că cel mai recent contract pentru care Primăria Berchișești a primit o finanțare de aproape 4,3 milioane de lei a fost semnat acum câteva zile, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației, și prevede extinderea sistemului de canalizare în comuna Berchișești, pe o lungime de aproximativ 4 kilometri.

 

“Acest contract vine la scurt timp după ce doamna primar Violeta Țăran a obținut pentru comuna sa o altă finanțare importantă, de 4,13 milioane de lei, tot prin “Anghel Saligny”, pentru modernizarea stației de epurare și înființare stații de pompare în comuna Berchișești”, a precizat deputatul PSD de Suceava.

 

El a adăugat că un al treilea proiect prin care va fi finalizată extinderea rețelei de canalizare, pentru a acoperi toată comuna, așteaptă să fie aprobat și finanțat prin același program național de investiții.

 

“Odată finalizate aceste investiții, comuna Berchișești va fi racordată complet, nu doar la rețeaua de alimentare cu apă (situație rezolvată de ani buni), ci și la cea de canalizare.

 

Dezvoltarea localității condusă de Violeta Țăran e vizibilă pentru toți cei care cunosc această comună, de la modernizare de drumuri, la investiții importante în învățământ, cultură și sport, dar și în extinderea utilităților de la un capăt la celălalt al comunei”, a declarat Gheorghe Șoldan. El a ținut să precizeze că Violeta Țăran este un primar model și că se bucură că face parte din echipa PSD.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Gheorghe Șoldan anunță proiecte de aproape 8,5 milioane de lei obținute de Primăria Berchișești pentru locuitorii comunei.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PSD Gheorghe Șoldan anunță proiecte de aproape 8,5 milioane de lei obținute de Primăria Berchișești pentru locuitorii comunei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei