Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 160 (8384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Junior Art Club” cu Roberta Ciornei, la Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc

Marţi, 11 Iulie 2023 (14:25:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc invită copiii la „Junior Art Club” cu Roberta Ciornei, la un club de pictură și desen pe perioada verii. Se pot înscrie copiii care au vârste între 10 și 15 ani. Începând cu 1 august și până pe 7 septembrie, copiii pot participa la ateliere de pictură și desen, unde pot să învețe cum pot deveni „mici artiști”.

Atelierele se desfășoară după următorul program: marți, între orele 10:00-15:00, club de desen; vineri, între 10:00-15:00, club de pictură, duminică, între orele 10:00-15:00, atelier creativ de exprimare artistică pentru toate vârstele.

Prețul cursurilor este de 50 de lei pe zi (prețul se referă la cursurile de marți, vineri și duminică inclusiv). Atelierele se vor desfășura în Mansarda Muzeului Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc.

Înscrierile se fac până pe 28 iulie 2023, completând formularul https://forms.gle/vUn2dc3XdYnpFM5q7

Se recomandă frecventarea regulată a cursurilor pentru rezultate vizibile și pentru desfășurarea continuă și fără lacune a programei care cuprinde: bazele desenului și a picturii; noțiuni de introducere în artă; ajutor și pregătire în cazul în care se vrea înscrierea la un liceu de artă; îndrumare artistică; experimentarea cu diferite instrumente de lucru; dezvoltarea vocabularului artistic.

Programa de activitate va fi prezentată în primul curs de Roberta Ciornei, o câmpulungeancă studentă la Universitatea Națională de Artă din București, Facultatea de Arte Plastice, specializarea Grafică. Tânăra a studiat și absolvit Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din municipiul Suceava, de unde și-a dobândit și atestatul profesional, odată cu multele abilități artistice dezvoltate acolo. Acum își dedică viața artei și dorește să-i îndrume și pe alții să-și urmeze visul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Junior Art Club” cu Roberta Ciornei, la Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Junior Art Club” cu Roberta Ciornei, la Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei