Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 160 (8384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A VI-a ediție

Studenții interesați de istoria Holocaustului pot aplica pentru programul Elie Wiesel Study Tour

Marţi, 11 Iulie 2023 (12:58:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

American Councils for International Education invită studenții, masteranzii și doctoranzii, cetăţeni români, cu vârsta între 20 și 27 de ani, să candideze pentru participare la programul Elie Wiesel Study Tour, în perioada 27 August – 9 Septembrie 2023.

Programul tematic Elie Wiesel Study Tour, aflat la cea de-a șasea ediție, își propune să ofere studenților interesați de tematica drepturilor omului și de istoria Holocaustului, ocazia de a înțelege mai multe despre aceste subiecte și de a aprofunda cunoștințele deținute.

Organizatorii vor oferi 15 burse care acoperă costurile participării: cazare, mese în regim de demi-pensiune, vizite la organizaţii reprezentative pentru tematica abordată, precum și materiale promoționale.

Ediția din acest an va include vizite la Casa Memorială Elie Wiesel, Cartierul Evreiesc din Budapesta, Memorialul „Pantofi de-a lungul promenadei Dunării”, Lagărul de concentrare Dachau, Lagărul de concentrare Theresienstadt, Complexul Muzeal Auschwitz-Birkenau, Cartierul Evreiesc Kazimierz din Cracovia și Fabrica lui Schindler. Participanții vor avea parte de activităţi diverse, de tip team building, dezbateri, workshopuri şi sesiuni de informare de interes pentru tematica programului.

Pe toată durata vizitei de studiu, participanții vor fi însoțiți de un profesor de specialitate care le va oferi toate informațiile cu privire la locurile vizitate, va conduce dezbateri tematice și îi va provoca să gândească critic. După finalizarea programului, fiecare dintre cei 15 participanți trebuie să organizeze o activitate de diseminare în facultatea sau comunitatea din care provine.

 

  • Condiții de participare

 

Programul este deschis studenților, masteranzilor și doctoranzilor care îndeplinesc următoarele condiții cumulative: au cetățenie română; au minim 20 ani și maxim 27 de ani împliniți în momentul începerii programului (27 august 2023); sunt actualmente studenți, masteranzi sau doctoranzi în mediul rural sau urban, în țară sau în străinătate, la orice profil de studiu; au cel puțin cunoștințe medii de limba engleză; demonstrează interes față de tematica programului; sunt dispuși să organizeze minim o activitate de diseminare la final (articol, interviu, conferință locală etc.).

Organizatorii vor selecta un număr de 15 participanți, în urma evaluării aplicației. Cei interesați se pot înscrie online, până pe data de 23 iulie 2023, completând formularul https://forms.office.com/r/VVwVn9MtM6

Programul este finanțat de către Ambasada Statelor Unite în România, Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Institutul Polonez din București, Ambasada Republicii Federale Germania în România și Ambasada Statului Israel în România.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenții interesați de istoria Holocaustului pot aplica pentru programul Elie Wiesel Study Tour.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenții interesați de istoria Holocaustului pot aplica pentru programul Elie Wiesel Study Tour0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei