Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 160 (8384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat arestat după ce s-a masturbat și a atins lasciv o minoră, într-un microbuz

Marţi, 11 Iulie 2023 (16:11:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au anunțat că au pus în mișcare acțiunea penală și au obținut arestarea unui individ care a agresat sexual o minoră în vârstă de 15 ani, într-un mijloc de transport în comun.

Fapta s-a petrecut pe 7 iulie, într-un microbuz în care se aflau în jur de 20 de călători, care circula pe ruta Poieni Solca - Suceava. Victima a fost o minoră în vârstă de 15 ani, care se afla pe un scaun pentru pasageri de la marginea culoarului.

Microbuzul era aglomerat, câțiva călători fiind în picioare.

Minora adormise, iar situația de fapt stabilită de procurori este următoarea: ”Profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima voinţa, respectiv de faptul că aceasta a adormit, aflându-se în picioare lângă aceasta și-a scos organul genital din pantaloni şi a început să o atingă pe persoana vătămată pe piciorul drept cu organul genital în repetate rânduri, masturbându-se în acelaşi timp cu mâna dreaptă, ulterior ejaculând lichidul seminal asupra persoanei vătămate, respectiv pe hanoracul, pe pantalonii scurţi și pe piciorul drept al acesteia”.

Inculpatul, Gheorghe Jitariuc, în vârstă de 56 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat la Judecătoria Gura Humorului, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii au acceptat propunerea și au dispus arestarea inculpatului, pentru agresiune sexuală. El este pus sub acuzare de procurori și pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri având în vedere fapta comisă într-un loc public. 

Inculpatul poate contesta arestul preventiv la Tribunalul Suceava și se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a judecătorilor.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat arestat după ce s-a masturbat și a atins lasciv o minoră, într-un microbuz.
 Vizualizări articol: 4935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bărbat arestat după ce s-a masturbat și a atins lasciv o minoră, într-un microbuz3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei