Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 148 (8372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

George, băiețelul cu autism, poate să facă o nouă operație cu banii adunați în urma acțiunii umanitare organizată de Asociația Club Sportiv TRIB Suceava

Marţi, 27 Iunie 2023 (09:05:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma acțiunii umanitare „Dă-i Aripi lui George!”, organizată recent de Asociația Club Sportiv TRIB (Trail Running in Bucovina) Suceava, s-au adunat 1.000 de euro direct de la eveniment (alergare în zona de Agrement Râul Suceava)și din donațiile făcute de membrii clubului în contul Asociației Aripi Pentru George. Alți 5.000 de euro au venit ca sponsorizare din partea Egger, după ce reprezentanții firmei au fost contactați de Asociația Club Sportiv TRIB Suceava,pentru a susține evenimentul. Astfel, după alergare cu strângere de fonduri pentru micuțul Andrei Gheorghe Buburuzan, din Fălticeni, părinții lui George sunt fericiți că s-a mai făcut un pas mare pentru ca fiul lor să ducă „o viață normală”.

 

·        Pregătit pentru a doua operație

 

Vă reamintim că George a primit un diagnostic de tulburare de spectru autist, cu comportament hiperkinetic și afectare gravă a limbajului funcțional și are nevoie de un tratament costisitor la Viena. Este vorba de 15.000 de euro, sumă care ar putea să-l ajute pe copil să ducă o viață normală. Băiețelul are nevoie de cinci operații succesive cu celule stem, proceduri care ar trebui să fie efectuate la Viena. Rezultatul fiecărei operații <promite> să îi redea până la 20% din recuperarea dorită. Prima operație a avut loc în septembrie 2022 și i-a adus multe beneficii pe partea comportamentală. Atât medicii, cât și părinții sunt încrezători și doresc să continue. Pentru prima operație, părinții au împrumutat banii și abia au reușit să îi returneze. Pentru a doua operație, banii au venit de la Asociația Club Sportiv TRIB (Trail Running in Bucovina) Suceava, prin acțiunea de alergare, și de la Egger, astfel că George are mari șanse de vindecare. Momentan, părinții fac sacrificii pentru terapia și tratamentul necesar copilului lor. În plus, ei fac naveta, zilnic, din Botoșana la Fălticeni, la Grădinița specială, unde George a fost integrat. Pentru a-și ajuta copilul, părinții acestuia au înființat o asociație: „Asociația aripi pentru George”, unde puteți să donați, fiecare după posibilități. George merită să fie ajutat, merită să aibă o copilărie normală. Pentru a-i oferi aripi lui George, poți alege să donezi în continuare în contul Asociației Aripi Pentru George, RO05BRDE340SV88337903400.

 

·        Recunoștință

 

Reprezentanții Asociației Club Sportiv TRIB (Trail Running in Bucovina) Suceava mulțumesc tuturor voluntarilor care s-au implicat în organizarea evenimentului „Dă-i Aripi lui George!”, precum și oamenilor care au participat și donat. Mulțumiri sunt adresate și partenerilor care au făcut posibilă realizarea proiectului „Dă-i Aripi lui George”: Kalaman Distribution SRL și Decathlon Suceava, mulțumiri „partenerului tăcut” Egger Group România, pentru generoasa sponsorizare făcută pentru George, fără de care acțiunea n-ar fi avut impactul scontat. Mulțumiri sunt adresate și fotografilor ce și-au rupt din timpul liber și au fost prezenți în mod voluntar la eveniment (Camelia Iordache, Luci Botezatu și Corduneanu Marius).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George, băiețelul cu autism, poate să facă o nouă operație cu banii adunați în urma acțiunii umanitare organizată de Asociația Club Sportiv TRIB Suceava.
 Vizualizări articol: 1233 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George, băiețelul cu autism, poate să facă o nouă operație cu banii adunați în urma acțiunii umanitare organizată de Asociația Club Sportiv TRIB Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei