Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 148 (8372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Uniţi în cuget şi-n (ne)simţiri!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Împiedicaţii cei tineri, aflaţi în cursa fără niciun fel de obstacole către statutul de loseri bătrâni, ne-au oferit două noi mostre de nefotbal, după antifotbalul expus în săptămâna precedentă de naţionalaaia "mare". Ceea ce trebuie cu adevărat subliniat este chestia aia care le place tuturor trântorilor de pe gazon şi din birourile federale (unde şef suprem la frecat menta şi la grohăit în interviurile de dinainte şi de după toate dezastrele este indiscutabil parazitul numit Stoichiţă, ăla care ne vedea campioni europeni la under 21!) cu "marea familie tricoloră" ori cu "unitatea de grup", pe care nu uităsă ni le fluture toţi neisprăviţii din fotbal încă de pe vremea lui Ceauşescu. Ca să înţelegeţi cum stă treaba cu unirea-n cuget şi-n simţiri, vă dau două citate din doi dintre micuţii loseri, behăite după meciul contra Ucrainei (ştiţi dv, ţara aia aflată în război de un an jum'ate, ai cărei fotbalişti joacă meciurile de campionat pe unde apucă, prin Polonia mai ales, dar care ne bat ca pe proşti pe unde ne prind...) şi difuzate de Digi Sport. Nu vă dau numele (că ei oricum sunt pe deplin anonimi!), ci doar vorbele. Aşadar, primul loser zice: "Tre' să punem capul în pământ!" (mamăăăă, ce lemai place chestia asta cu împământarea căpăţânii!), în timp ce al doilea taman invers, "Fruntea sus şi mergem înainte!" (de câte mii de ori aţi auzit şi acest şablon cretin copiat de toţi ăştia cu o juma' de neuron de la ăia cu un neuron, de tipul Stoichiţă, care e firesc să li se pară mult mai inteligenţi!). De aici, rezultă că cei doi loseri gândesc unul hăis şi ălălalt cea, iar asta vorbeşte de la sine despre cât de uniţi în cuget şi în (ne)simţiri sunt toţi ăştia din marea familie a împiedicaţilor!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uniţi în cuget şi-n (ne)simţiri!.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Uniţi în cuget şi-n (ne)simţiri!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei