Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 148 (8372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fumatul în incinta Ștrandului Municipal din Suceava este permis doar în locurile special amenajate

Marţi, 27 Iunie 2023 (14:50:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administrația municipală din Suceava a stabilit un set de reguli aplicabile în incinta ștrandului din cartierul Ițcani, a căror încălcare va fi sancționată cu amenzi între 500 și 1500 de lei, după aprobarea în ședința din această săptămână a Consiliului Local.

Pe lângă normele de igienă sanitară personală și publică pe care trebuie să le respecte fiecare persoană la ștrand, în incintă este interzis fumatul, cu excepția locurilor special amenajate (terase).

Persoanele care utilizează ștrandul sunt obligate să respecte regulile de acces în incintă, să achite biletul de intrare și să poarte brățăra primită odată cu achitarea taxei de acces, brățară pe care o va preda la casierie la plecare. În cazul în care brățara a fost pierdută sau deteriorată, cel care a primit-o trebuie să achite contravaloarea.

Utilizatorii trebuie să păstreze curățenia, să mânânce sau să consume băuturi doar în locurile special amenajate, să depună deșeurile la coșurile de gunoi, să utilizeze toaletele pentru satisfacerea nevoilor fiziologice.

Conform regulamentului, intrarea în bazine cu copii de până la 2 ani fără scutec special de înot este interzisă; scutecul standard nu este permis. Părinții sau însoțitorii vor supraveghea copuiii minori pe toată durata șederii la ștrand. Înaintea intrării în apă, toate persoanele trebuie să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar și spălarea la duș. Pentru evitarea alunecării, vor purta încălțăminte specifică pe toată zona de piscine.

De asemenea, utilizatorii trebuie să fie echipați corespunzător în bazinele de înot, cu slip, șort pentru bărbați/băieți și costum de baie pentru femei. Nudismul și expunerea topless sunt interzise. Persoanele „cu o ținută neadecvată, murdară sau urât mirositoare” nu au voie în incinta ștrandului, la fel ca și cele cu plăgi deschise, dermite sau dermatoze. Interzise sunt și intrarea cu pantofii de stradă în bazinele de înot, blocarea scărilor de la bazinele de înot și comportamentele care pun în pericol securitatea și sănătatea utilizatorilor sau a personalului.

Utilizarea „dispozitivelor care produc sunete” este de asemenea interzisă, dacă acestea nu sunt însoțite de accesorii cum ar fi căști de urechi. Nu este permis accesul cu animale de companie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fumatul în incinta Ștrandului Municipal din Suceava este permis doar în locurile special amenajate.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fumatul în incinta Ștrandului Municipal din Suceava este permis doar în locurile special amenajate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei