Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 128 (8352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O turistă aflată la Gura Humorului a murit după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac

Duminică, 4 Iunie 2023 (13:19:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 39 de ani, din Iași, a murit în condiții violente, sâmbătă, în timp ce se afla pe un traseu forestier pe un ATV închiriat de la Gura Humorului. Femeia se afla într-un grup de zece persoane, care închiriaseră 5 vehicule ATV.

Sâmbătă, în jurul orei 12.45, un apel la 112 a anunțat Poliția orașului Frasin că o femeie a căzut de pe ATV în zona cantonului silvic Cotu Buhii, pe raza Ocolului Silvic Frasin.

Din păcate, la fața locului s-a constatat că este vorba de ceva mult mai grav.

Au fost găsite două femei, din care una nu mai prezenta semne vitale. Două ambulanțe cu echipaj medical au intervenit la fața locului. Una dintre femei avea leziuni aparent minore dar din păcate pentru Anca S., în vârstă de 39 de ani, din Iași, nu s-a mai putut face nimic.

Din cercetările derulate imediate de o echipă operativă a poliției rezultă că sâmbătă, în jurul orei 12.00, un grup de 10 persoane a închiriat de la SC ATV Bucovina Gura Humorului 5 ATV-uri, pentru a se plimba. Conform declarațiilor personalului societății, niciuna dintre cele 10 persoane nu a dorit să ridice casca pentru protecție din locul de închiriere.

Grupul a plecat pe traseul turistic stabilit și indicat, respectiv pe drumul forestier Cotu, de pe raza cantonului silvic Cotu Buhii.

Femeia de 39 de ani, posesoare de permis de conducere categoria B, conducea unul dintre ATV-uri, fiind însoțită de o femeie pasager. La un moment dat, femeia de 39 de ani a pierdut controlul ATV-ului, care a părăsit prin stânga drumul forestier. ATV-ul s-a dus în vale, spre un copac.

Pasagera din spate a sărit de pe ATV, în timp ce femeia din față s-a izbit puternic de un brad.

Pasagera implicată în accident a fost transportată cu o ambulanță la Compartimentul de Urgență Gura Humorului, unde a fost diagnosticată cu contuzie abdominală, fiind transferată pentru investigații suplimentare la Spitalul Județean Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

Polițiștii au deschis dosar penal privind comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O turistă aflată la Gura Humorului a murit după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac.
 Vizualizări articol: 1831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O turistă aflată la Gura Humorului a murit după ce a intrat cu ATV-ul într-un copac5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei