Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 128 (8352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Miercuri, 7 iunie

10 autocare puse la dispoziție de Primăria Suceava suporterilor echipei Foresta, pentru meciul de baraj de la Piatra Neamț

Duminică, 4 Iunie 2023 (16:25:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să fie prezenți în tribune miercuri la manșa secundă a duelului dintre Foresta și Ceahlăul Piatra Neamț, în cadrul barajului pentru promovarea în Liga a II-a, vor avea la dispoziție, gratuit, 10 autocare puse la dispoziție de către Primăria Suceava.

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a a trăit în tribune, alături de nepotul său, Patrick, emoțiile primului meci de baraj.

„S-a jucat prima manșă din finala barajului de promovare în Liga 2. Deși meciul pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamț s-a terminat la egalitate 0-0, am fost mai buni ca ei după pauză, dar nu am avut șanșă.

Calificarea se decide miercuri 7 iunie la Piatra Neamț, în acest sens Primăria pune la dispoziție 10 autocare gratuite pentru susținătorii echipei sucevene, care vor să se deplaseze la Piatra Neamț. Promovăm!”, a spus Ion Lungu, care a făcut galerie echipei Foresta pe tot parcursul meciului.

Mai mult, edilul i-a vizitat pe sportivi și în vestiar, discutând cu ei și mobilizându-i pentru a face meciuri frumoase în continuare.

Meciul retur al barajului pentru promovarea în Liga a II-a se va juca miercuri, 7 iunie, de la ora 17.30, la Piatra Neamț.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 autocare puse la dispoziție de Primăria Suceava suporterilor echipei Foresta, pentru meciul de baraj de la Piatra Neamț.
 Vizualizări articol: 1537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
10 autocare puse la dispoziție de Primăria Suceava suporterilor echipei Foresta, pentru meciul de baraj de la Piatra Neamț1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei