Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 128 (8352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băiatul împușcat în ochi joi seară este internat la Iași și are nevoie de tratament de urgență

Duminică, 4 Iunie 2023 (11:02:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Băiatul împușcat în ochi joi seară de un adolescent în vârstă de 17 ani este internat la Clinica de Oftalmologie a Spitalului ”Sf. Spiridon” Iași, iar medicii nu au putut da un verdict clar despre modul cum se va recupera. Prof. univ. dr. Diana Cimpoeșu, medic-şef UPU la Spitalului ”Sf. Spiridon“ Iaşi, a declarat că băiatul de 11 ani a ajuns „cu o plagă produsă de o armă cu aer comprimat la nivelul ochiului”. „A fost internat în Clinica de Oftalmologie de la Spitalul <Sfântul Spiridon>, având o contuzie forte la nivelul ochiului, cu hemoragie în interiorul ochiului. Pacientul are afectată vederea, este sub tratament și monitorizare în Clinica de Oftalmologie. Deocamdată prognosticul funcțional, de recăpătare a întregii capacități vizuale la nivelul ochiului afectat, este rezervat. Sperăm însă într-o evoluție favorabilă. Copilul va avea nevoie de tratament atât acum în urgență, cât și mai departe”, a afirmat dr. Cimpoeșu.

Incidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 21.30, pe strada Gării, din cartierul Ițcani. Din cercetările derulate de polițiști rezultă că adolescentul de 17 ani ar fi manevrat accidental un pistol tip airsoft, iar o bilă de cauciuc l-a lovit pe amicul său în zona ochiului. Arma fusese cumpărată de pe internet, iar pentru acest tip de armă nu era nevoie de autorizare. Cel care a sunat la 112 pentru a anunța incidentul a fost chiar adolescentul care a tras cu pistolul. Băiatul a fost sancționat contravențional în baza legii privind regimul armelor și munițiilor, iar pistolul tip airsoft a fost indisponibilizat în cadrul cercetărilor. Polițiștii au întocmit și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băiatul împușcat în ochi joi seară este internat la Iași și are nevoie de tratament de urgență.
 Vizualizări articol: 1665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băiatul împușcat în ochi joi seară este internat la Iași și are nevoie de tratament de urgență0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei