Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 40 (8264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două transporturi ilegale de lemne depistate de polițiși la Vicovu de Sus și Boroaia

Sâmbătă, 18 Februarie 2023 (14:54:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două transporturi ilegale de lemne au fost depistate de polițiștii suceveni în cursul zilei de vineri la Vicovu de Sus și Boroaia. În total a fost confiscat lemn în valoare de circa 5.500 lei și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 lei.

Astfel, vineri, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Poliției Vicovu de Sus, au identificat și oprit pentru control, pe strada Calea Cernăuți din acest oraș o autoutilitară ce transporta material lemnos, la volanul căreia se afla un bărbat de 50 ani, din comuna Putna.

S-a procedat la verificarea în aplicația SUMAL 2.0, iar în urma interogării a rezultat faptul că transportul de material lemnos nu deține aviz de însoțire a materialului lemnos. Autoutilitara a fost condusă la sediul Ocolului Silvic Putna, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3,83 metri cubi de lemn rășinoase brad. În conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 modificată s-a dispus confiscarea lemnului în valoare totală de 1.953 lei, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Putna. Față de conducătorul auto s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2.000 lei, conform Legii nr.171/2010 modificată.

Tot vineri, în jurul orei 5:45, polițiștii Secției nr. 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei au oprit pentru control pe raza comunei Boroaia, o autoutilitară care transporta material lemnos. La volanul acesteia a fost legitimat un bărbat din Boroaia în vârstă de 42 ani, care a prezentat pentru control documentele personale și ale autoutilitarei. Șoferul a spus că nu are acte de proveniență pentru materialul lemnos transportat. În continuare, autoutilitara a fost însoțită și predată în custodia Ocolului Silvic Fălticeni, unde s-a procedat  la inventarierea materialului lemnos și s-a stabilit faptul că în autoutilitară se află cantitatea de 3,627 mc de cherestea tivită rășinoase. Șoferul a fost amendat cu suma de 2.000 lei, iar lemnul, cu o valoare de aproape 2.400 de lei a fost confiscat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două transporturi ilegale de lemne depistate de polițiși la Vicovu de Sus și Boroaia.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două transporturi ilegale de lemne depistate de polițiși la Vicovu de Sus și Boroaia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei