Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 40 (8264)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bine că n-a eliminat doi!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gata! Visul de mărire, de fapt încununarea păcălelii parcă interminabile prin care suntem anual îndemnaţi să cădem în extaz în fata performanţelor unui păcălici grotesc din rândul antrenorilor, Dan Petrescu, a luat sfârşit în modul cel mai natural cu putinţă. Clovnul devenit "cel mai bun antrenor român" (din România!, acum nu o spun că glumă, fiindcă avem antrenori care mai fac ceva performanțe prin campionate din străinătate) n-a reuşit să descâlcească enigma prin care o echipă jucând cu un om în plus aproape întreaga partidă poate câştiga întâlnirea respectivă. Cred că scurtcircuitul s-a produs în neuronul (cădoi, de unde!?) clovnului, ale cărui calcule tehnico-tactice erau axate exclusiv pe ideea de 11 la 11 pe gazon, în clipa în care arbitrul ăla a eliminat un jucător de la Lazio fără nicio ezitare. Îmi şi imaginez panica de care a fost cuprins domnul Bursucu' când l-a văzut pe ăla părăsind terenul. El, după insomnii aproape interminabile de când şi-a aflat ultimul adversar din sezonul internaţional actual, le dăduse sarcini precise, fiecare din jucătorii săi ştiind exact pe care adversar trebuie să-l neutralizeze. Aşa însă, cu un adversar mai puţin, rămânea cam fără treabă unul de la CFR, putându-i astfel bramburi şi pe ceilalţi, angrenaţi în schemele geniale care duc la 0-0. Ceea ce s-a şi întâmplat: mai mereu se vedea câte un clujean care ori n-ajungea unde trebuia, ori lovea obiectul de-a droangă, ori lufta singur cu portarul, ori... Iar toate astea din cauza eliminării unuia de la Lazio. Vă daţi seama ce prăpăd ne păştea dacă elimina arbitrul vreo doi sau trei adversari? Aşa că să ne bucurăm că n-a fost decât 1-0 şi că în retur, dacă dăDomnul, poate că reuşim să smulgem un 0-0 degeaba, dar muncit, care ne va lămuri pe deplin că geniu mai... genial decât clovnul Petrescu pe plaiul carpatin nu s-a născut şi că 0-0 caechipele lui nu poate obţine nimeni pe lume. Cu condiţia să nu joace în superioritate numerică, adică 11 la 10... fiindcă orice nu-i 0-0 depăşeşte puterea de înţelegere a clovnului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bine că n-a eliminat doi!.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bine că n-a eliminat doi!3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei