Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 22 (8246)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoți adunați în jurul unui recidivist devenit între timp fugar, la Gura Humorului

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 (16:14:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Gura Humorului au continuat cercetările în cazul unui furt comis din depozitul unei societăți care are deschis șantier în localitate și de la care s-au furat mai multe scule de valoare importantă. Fără să mire, s-a stabilit că printre hoți, și în acest caz, se află Alexandru Nicolae Cuciureanu, în vârstă de 23 de ani, între timp arestat în lipsă și dat în urmărire pentru că a dispărut din zona Gura Humorului.

Recidivist, cu trei pagini de cazier la activ, tânărul pare să își fi coagulat în jurul său, de la finele anului trecut, mai mulți tineri din Gura Humorului, cu care s-a apucat de furat.

Datele polițiștilor de la Compartimentul de Investigații Gura Humorului indică faptul că a fost vorba de cinci autori, respectiv hoțul care a pătruns în interior, complicii și cei care au încercat să valorifice sculele, știind că provin din furturi.

Dacă Alexandru Nicolae Cuciureanu este dat în urmărire generală, față de inculpatul Claudiu Nicolae Cioltan s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în arest, pentru comiterea infracțiunii de compolicitate la furt calificat. Ceilalți suspecți sunt cercetați în libertate.

În urma anchetei investigativ-operative bunurile sustrase au fost recuperate în proporție de 90% și urmau să fie restituite societății.

Tot la Gura Humorului, la începutul acestui an, pe 4 ianuarie, mai multe colete cu electronice și încălțăminte au fost furate din interiorul unui microbuz care aparține unei firme de curierat, parcat pe o stradă din Gura Humorului. Ieșit la furat, Alexandru Nicolae Cuciureanu a dat peste microbuzul care nu era încuiat și a luat mai multe colete pe care apoi le-a vândut. Și atunci, Cuciureanu a avut complici.

Polițiștii de la Gura Humorului au sesizat o bruscă a apariție a cazurilor de furt după ce în oraș s-a aciuat acest Alexandru Nicolae Cuciureanu, proaspăt eliberat din penitenciar. Alexandru Nicolae Cuciureanu era deja sub control judiciar pentru un furt de pe raza de competență a Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc. Controlul judiciar a fost revocat iar măsura a fost schimbată cu arestul preventiv.

La data la care mandatul de arestare a rămas definitiv (25 ianuarie), Cuciureanu nu a mai fost însă de găsit, astfel că s-au declanșat procedurile de dare în urmărire a acestuia. Fotografia tânărului a fost afișată pe site-ul Poliției Române și se așteaptă informații cu privire la unde s-ar afla.

Alexandru Nicolae Cuciureanu a mai ispășit condamnări pentru viol, tâlhărie, numeroase furturi (inclusiv furturi de mașini) și conduceri fără permis, scăpând de fiecare dată destul de ușor. El a profitat o bună perioadă de timp de faptul că a comis o parte din fapte în perioada în care era minor, astfel că pedepsele primite au fost minime.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoți adunați în jurul unui recidivist devenit între timp fugar, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoți adunați în jurul unui recidivist devenit între timp fugar, la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei