Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 7 (8231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur solicită măsuri urgente pentru combaterea unor noi cazuri de incendieri intenționate de mașini în județ

Miercuri, 11 Ianuarie 2023 (18:22:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a solicitat luarea de măsuri stricte pentru combaterea apariției unor noi cazuri de incendieri intenționate de mașini în județ. Reamintim că la finalul anului trecut și începutul acestui an, în zona Rădăuți și la Horodniceni au fost înregistrate cinci cazuri de incendieri intenționate ale unor autoturisme. În ședința de miercuri a Consiliului Județean, Gheorghe Flutur a solicitat, imperativ, Autorității Teritoriale de Ordine Publică să analizeze în prima ședință „o situație extrem de gravă” semnalată în mai multe zone ale județului în care au fost incendieri intenționate de mașini, el precizând că astfel de situații pot afecta inclusiv turismul.

„Astfel de situații dau un aspect de nesiguranță și pentru turist, și pentru omul de rând, de bună-credință, că i se poate incendia mașina oricând, că sunt răfuieli de nu știu ce fel. Nu este în regulă. Eu îmi exprim nemulțumirea pentru acest fenomen și vreau să vedem ce măsuri iau organele statului pentru prevenire și pentru a găsi soluții”, a spus Flutur. El a arătat că astfel de măsuri pot însemna și montarea de camere de supraveghere, dar și acțiuni de monitorizare și sancțiuni drastice pentru cei care recurg la asemenea fapte. „Pentru că par așa niște exemple care te îngrozesc. Noi facem evenimente să chemăm oameni să ne viziteze județul și citim știri că au mai ars două mașini. Ce e asta? Nu este în regulă. Haideți să vedem care e situația și ce fac organele de ordine în această direcție. Vă cer să faceți această analiză în mod obligatoriu”, le-a transmis Gheorghe Flutur celor din Autoritatea de Ordine Publică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur solicită măsuri urgente pentru combaterea unor noi cazuri de incendieri intenționate de mașini în județ.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur solicită măsuri urgente pentru combaterea unor noi cazuri de incendieri intenționate de mașini în județ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei