Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 290 (8207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reacție dură a deputatului PSD Gheorghe Șoldan: Austria trebuie să simtă la buzunare ce înseamnă să sfidezi românii

Vineri, 9 Decembrie 2022 (09:01:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan consideră că Austria trebuie să simtă „la buzunare” refuzul de a accepta România în spațiul Schengen. Gheorghe Șoldan a arătat că amânarea aderării România la Schengen aduce pierderi de 200 de milioane de euro pe lună pentru țara noastră. „200 de milioane de euro pe lună! Atât e paguba pe care Austria o aduce României prin gestul abject de a se împotrivi pe nedrept intrării țării noastre în Schengen”, a declarat Șoldan. El a spus că își dorește ca România să recupereze acești bani de la firmele austriece „care fac profituri nesimțite în România”. „Austria trebuie să simtă la buzunare ce înseamnă să sfidezi românii! Austria trebuie să suporte toate consecințele! Știu că dacă un singur om renunță la serviciile pe care le are de la o firmă austriacă este doar o înțepătură de albină. Dar milioane de înțepături vor pune aceste hidre lacome și abjecte la pământ. Curaj! Românii merită în Schengen! Austria merită să plătească!”, a transmis deputatul social-democrat într-o postare pe contul său de socializare. Gheorghe Șoldan a dat și mai multe exemple de branduri austriece care au făcut aceste „profituri nesimțite”, printre acestea numărându-se OMV Petrom, Erste Grup, Raiffeisen Bank, Red Bull sau Strabag.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reacție dură a deputatului PSD Gheorghe Șoldan: Austria trebuie să simtă la buzunare ce înseamnă să sfidezi românii.
 Vizualizări articol: 804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Reacție dură a deputatului PSD Gheorghe Șoldan: Austria trebuie să simtă la buzunare ce înseamnă să sfidezi românii1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei