Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 290 (8207)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

”Disco Mania” a atras ca un magnet studenții la Balul Bobocilor din USV, unde au avut parte de premii, muzică, dans și invitați surpriză

Vineri, 9 Decembrie 2022 (13:36:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Imnul Universității ”Ștefan cel Mare” a răsunat din nou joi seara, începând cu ora 17.00, în sala Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava, la debutul Balului Bobocilor USV, ediția 2022. Prestațiile pline de talent ale participanților, însoțite de emoții pe măsură ale concurenților și spectatorilor, au conturat evenimentul aparținând noii generații de studenți din USV. În afara bine-cunoscutului concurs pentru desemnarea titlurilor de Miss și Mister, evenimentul a confirmat și de această dată că a devenit un spectacol care își dorește să pună în scenă creativitatea și talentul participanților, pentru a cuceri atenția și aprecierile celor prezenți în sală. Timp de aproape 4 ore prin fața audienței s-a derulat o adevărată provocare în etalarea aptitudinilor artistice ale studenților și a surprizelor organizatorilor care au pus acest spectacol în scenă.

Gazdele evenimentului din acest an au fost prezentatorii Irina Coștiug și Irinel Valeriu Rusu, competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboc USV având  tema ”Disco Mania”, descrisă de organizatori, Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), ca fiind „o simbioză perfectă între culori țipătoare, coafuri extravagante și ținute cât mai strălucitoare, menite să aducă în zilele noastre era consacrată a anilor 80”.

 

·        Nouă perechi au fost jurizate în cadrul concursului

 

Ediția din acest an a mobilizat 9 perechi de concurenți, cu toții studenți în primul an, începând cu perechea numărul 1, formată din Valentina Hasna și Ursăciuc Marian Eusebiu și continuând cu celelalte, Chișcan Andra și Alexandru Ionuț Știrbu, Alexandra Andreea Agache și Ilie Robert Hoidrag, Lucyana Buburuzan și Mircea Andrei Lucachi, Alexandra Tcaciuc și Nikola Larianov, Teodora Ursan și Marian Vlăduț Darie, Fatima Cosmina Macoveiciuc și Fotciuc Teodor, Andreea Onuț și Marian, nejurizat, precum și Ancuța Beatrice Ionesi și Vlad Ioan Murariu.

Probele balului au venit să puncteze talentul și carisma fiecărui participant, frumusețea mișcării, precum și costumațiile creative alese de cei aflați în concurs. Prestația fiecărui concurent a trecut prin filtrul unui juriu format din prorectorul Universității ”Ștefan cel Mare”, – prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian,  prof. univ. dr. ec. Gabriela Prelipcean, prof. Ianoș Valentin, director al Casei de Cultură a Studenților, Ștefan Sfichi în calitate de reprezentant al aceleiași instituții, precum și Diana Gabor, reprezentantă a studenților USV.

 

·        Proba de aptitudini a cântărit mult în decizia juriului

Proba de aptitudini le-a testat concurenților carisma și talentul, fiind proba care a cântărit cel mai mult în decizia juraților. Audiența a avut parte de interpretări muzicale, începând cu Valentina Hasna și Ursăciuc Marian Eusebiu, cu Nicola Filip Larionov, cu Marian Vlăduț Darie interpretând la saxofon. De asemenea, cei prezenți în sală au ascultat Rap cu Alexandru Ionuț Știrbu sau în varianta vocală a Teodorei Ursan, s-au distrat la Stand Up Comedy cu Ilie Robert Hoidrag, în varianta lui Vlad Ioan Murariu, sau prin prezentarea veselă a Andreei Onuț. Dansul a reprezentat un alt talent etalat în concurs, începând cu Ancuța Beatrice Ionesi sau în varianta studentei Chișcan Andra, dans energic și elegant cu Luciana Buburuzan și invitații săi, sau prin prezența studentei Fatima Cosmina Macoveiciuc într-un dans exotic. Mircea Andrei Lucachi a recitat din creația sa, iar Alexandra Andreea Agache și-a arătat talentul în practicarea Taekwondo, probele individuale fiind urmate de o probă de ”Disco Dans” în comun, urmărită de juriul competiției.Atenția publicului a fost cucerită și de Andrei Cicioc, un fost absolvent al USV, profesor de chitară la Casa de Cultură a Studenților din Suceava și de prezența pe scena balului a Ansamblului Studențesc „Arcanul USV”, susținător și mesager al patrimoniul cultural românesc, care a adus pe scenă un crâmpei din tradițiile, dansul și muzica autentică. Apreciat în programul balului a fost și grupul ”Distinct”, un grup format în 2019, care a magnetizat sala și a stârnit ropote de aplauze.

 

·        Surprize și un concert dinamic, pe placul bobocilor

 

Pentru că organizatorii balului și-au propus să surprindă publicul cu un demers artistic variat, în spectacolul de joi seara nu puteau lipsi surprizele. Mult așteptat de publicul tânăr, Andrei Urs, cunoscut sub inițialele WRS, a încântat publicul cu prestația sa melodioasă și dinamică în același timp. Bobocii îi cunosc repertoriul și au cântat împreună cu cel care reprezentă România la Eurovision cu piesa ”Llamame”. Proba eleganței concurenților a fost cea care a încheiat momentele de jurizare, care s-au derulat pe fondul aceluiași mult așteptat concert.

 

·        Câștigătorii balului, anunțați în aplauzele întregii săli

 

În urma jurizării, prorectorii universității, Mihai Dimian și Gabriela Prelipcean, au premiat câștigătorii ediției din acest an, aceștia felicitând totodată bobocii și organizatorii.

Cei mai frumoși și cuceritori boboci ai USV au fost desemnați ca fiind Andreea Onuț și Ionuț Alexandru Știrbu, distinși cu titlurile de Miss și Mister USV 2022. Locul al II-lea a fost ocupat de Lucyana Buburuzan și Vlad Ioan Murariu, în timp ce locul al III-lea a fost adjudecat de Fatima Cosmina Macoveiciuc și Marian Vlăduț Darie. Un premiu special al sponsorului Sidem a fost oferit perechii Andra Chișcan și Alexandru Ionuț Știrbu. Principalii sponsori ai evenimentului au oferit câștigătorilor premii care au constat în laptopuri, tastaturi wireless,  smart phone device-uri și vouchere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Disco Mania” a atras ca un magnet studenții la Balul Bobocilor din USV, unde au avut parte de premii, muzică, dans și invitați surpriză.
 Vizualizări articol: 498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Disco Mania” a atras ca un magnet studenții la Balul Bobocilor din USV, unde au avut parte de premii, muzică, dans și invitați surpriză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei