Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 289 (8206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

„Dăruind, vei dobândi!”, activități desfășurate la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava

Joi, 8 Decembrie 2022 (12:52:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) Suceava au participat la mai multe activități (concursuri, expoziții, recital de poezie) în cadrul proiectului „Dăruind, vei dobândi!”. Elevii l-au întâmpinat mai întâi pe Moș Nicolae, care a poposit pe 6 și pe 8 decembrie la CSEI Suceava. Îndrăgitul personaj a scos din desagă daruri pentru elevi și a fost răsplătit de aceștia cu cântece și poezii.

Elevii claselor 0, a VI-a B, a VII-a A, B, C de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava l-au întâmpinat cu emoție și bucurie pe „Moșul cel darnic”. Cei mici au pregătit un mic program artistic, din care nu au lipsit poeziile şi cântecele de iarnă, fiind îndrumați de profesorii Gabriela Neofet, Mirela Fărcane, Elena Amorăriți, Eleonora Boambă, Laura Cazan, Corina Rus, Nicoleta Ursachi-Luchian, Cristina Mihai și Roxana Burlacu.

De asemenea, elevii Luis Bergheaua și Teodora Irimia, coordonați de profesorii Ovidiu Irimia și Raluca Pintilie, i-au încântat pe cei prezenți cu frumoase colinde tradiționale.

La serbare au participat directorul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) Suceava, prof. Răzvan-Vasile Aioanei, director adj. Cristina Clim, director adj. Mihaela Moroșan, inspectorul Ciprian Manolache, părinți și elevi din clasele primare.

Directorul Răzvan-Vasile Aioanei a spus: ,,pentru copiii noștri orice activitate extracurriculară reprezintă o modalitate de a fi puși în valoare. Sunt sigur că s-au bucurat de cadourile primite, iar noi am împărtășit din bucuria lor”.

Moş Nicolae (întruchipat de familia Dumitru şi Liliana Grămadă) a împărţit copiilor dulciuri şi jucării. „Gestul lor caritabil a fost răsplătit cu felicitări făcute de mânuţele harnice ale micilor artiști în cadrul atelierelor desfășurate sub supravegherea profesorilor Camelia Darie, Elena Hauca, Sînziana Golea, Maricica Cîrcu. Este al cincilea an de când familia Grămadă, oameni cu suflet mare, aduce zâmbete și bucurie pe chipurile acestor micuți. Întreaga activitate s-a desfășurat într-o atmosferă magică de sărbătoare”, a spus prof. Gabriela Neofet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dăruind, vei dobândi!”, activități desfășurate la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava.
 Vizualizări articol: 916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Dăruind, vei dobândi!”, activități desfășurate la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei