Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 289 (8206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Strategie de dezvoltare

Roata panoramică și alte atracții turistice vor fi incluse în bugetul de investiții al Sucevei, anul viitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strategia de turism a Sucevei va include în continuare roata panoramică și alte investiții menite să fie puncte de atracție pentru turiști, existând premise bune pentru dezvoltarea de activități economice profitabile în domeniu, spre beneficiul localnicilor.

Edilul municipiului reședință de județ a spus că Suceava a devenit primul oraș care are avizată Organizația de Management al Destinației pentru că a făcut aceste demersuri încă dinaintea apariției legislației în domeniu.

„Am făcut demersuri pentru Organizația de Management al Destinației înainte de a fi domnul Cadariu ministru. Asta nu înseamnă că nu-i mulțumesc pentru sprijin, dar să nu se înțeleagă greșit că am mers noi de la Suceava și cu intervenții la ministru și ne-a dat nouă primii. Nu! Noi deja am făcut documentația pentru OMD, iar când s-a dat legislația în vară, am reluat-o. Sună și bine: Suceava - Orașul Cetății de Scaun”, a spus Ion Lungu. El s-a arătat încrezător în strategia de turism a municipiului Suceava.

„Cred că turismul poate să fie una dintre activitățile economice profitabile ale municipiului Suceava, care să aducă bani și la bugetul Consiliului Local, dar, în același timp, să creeze locuri de muncă și să fie benefic și agenților economici”, a spus primarul Ion Lungu, care își propune o revitalizare și dezvoltare a acestui domeniu, inclusiv prin montarea unei roți panoramice, în ciuda criticilor lansate în principal de adversarii politici.

„O să punem din nou roata panoramică în bugetul Consiliului Local pentru anul viitor, dar și Aqua-park-ul. Includem în atracții și zona de agrement Tătărași, zona de agrement Parc Șipote, zona de agrement de pe malul Sucevei, dar și ștrandul pe care îl vom da în funcțiune în primăvară”, a spus Ion Lungu, care spune că nu se poate face turism fără să ai obiective turistice și să creezi evenimente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roata panoramică și alte atracții turistice vor fi incluse în bugetul de investiții al Sucevei, anul viitor.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Roata panoramică și alte atracții turistice vor fi incluse în bugetul de investiții al Sucevei, anul viitor1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei