Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 275 (8192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Furnizarea căldurii și a apei calde în apartamente, sub parametrii normali, la Rădăuți

Marţi, 22 Noiembrie 2022 (13:24:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele cu temperaturi scăzute din ultima perioadă au adus nemulțumiri în rândul rădăuțenilor care locuiesc în apartamente conectate la rețeaua termică centralizată din municipiu. Mai precis, de câteva zile caloriferele sunt mai mult amorțite decât fierbinți, furnizarea apei calde s-a făcut cu sincope, ceea ce a dus la un val de proteste pe rețelele de socializare. Adi Jecalo, managerul de la SC Servicii Comunale SA, firma care furnizează energie termică în municipiu, a făcut câteva precizări: „La această dată furnizăm energie termică în municipiu cu un singur cazan, în condițiile în care se lucrează la înlocuirea celuilalt. Doresc să precizez că până la înlocuire a fost necesar să urmăm pașii legali, a fost licitația din luna august, apoi a urmat obținerea avizelor, un proces care a necesitat timp. Din acest motiv distribuirea căldurii în rețeaua centralizată și a apei calde nu se face la capacitate, ceea ce a creat nemulțumiri…Mai mult, pentru a nu forța cazanul funcțional, pentru că o avarie la acesta ar opri furnizarea căldurii, am decis ca apa caldă să fie furnizată numai între orele 18.00. – 21.00. Vreau să-i asigur pe rădăuțeni că la centrala termică se lucrează cu program prelungit pentru refacerea cazanului II și sperăm că până în jurul datei de 20 decembrie se vor finaliza lucrările și cazanul va fi reabilitat. Fac un apel către cetățenii municipiului pentru înțelegere și îi asigur că alături de primarul municipiului, Bogdan Loghin, depun toate eforturile pentru intrarea în normalitate a furnizării căldurii în casele rădăuțenilor. Nu pot să nu menționez că problema veche a termoficării în municipiul Rădăuți se apropie de finalizare și că administrația Loghin a alocat peste două milioane de euro pentru rezolvarea problemei furnizării agentului termic pentru următorii zece ani”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizarea căldurii și a apei calde în apartamente, sub parametrii normali, la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furnizarea căldurii și a apei calde în apartamente, sub parametrii normali, la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei