Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 269 (8186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Niculai Barbă: „Anul acesta Crăciunul în Bucovina va fi Crăciun în familie”

Marţi, 15 Noiembrie 2022 (15:29:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean Suceava promovează ediția de anul acesta a programului „Crăciun în Bucovina” dintr-o perspectivă nouă, în sensul în care turiștii sunt invitați să petreacă sărbătorile de iarnă ca în familie la pensiunile și hotelurile din județ. Vicepreședintele CJ Suceava, Niculai Barbă, a spus că acest nou concept a fost promovat la Târgul de Turism al României, care a avut loc la finalul săptămânii trecute în București. „Am avut ca pilon pentru promovare programul Crăciun în Bucovina și aici am putut să le spunem celor interesați despre faptul că în acest an pensiunile, hotelurile și toți cei care dispun de spații de cazare în Bucovina s-au organizat în așa fel încât Crăciun în Bucovina să fie Crăciun în familie. Așadar și pe această cale vreau să transmit celor care doresc să-și petreacă Crăciunul în familie că o pot face în Bucovina, pentru că aici, în special în pensiuni, gazdele s-au organizat în așa fel încât să ofere un climat familiar”, a spus Niculai Barbă. El a arătat că unitățile de cazare vor oferi tot confortul necesar în așa fel încât familiile care vor să-și petreacă sărbătorile de iarnă în această zonă să se simtă ca acasă în Bucovina. „Același apel l-aș face către cei care vin din Diaspora și sunt aici de Crăciun sau în timpul vacanțelor, să vină aici unde își pot reîntregi familia. Venind aici, ei se pot întâlni cu familia la o pensiune din Bucovina și vor putea să regăsească pe lângă atmosfera din propria familie și atmosfera din familia Bucovinei. Dacă vor încerca acest lucru sigur că nu vor mai lipsi de la nici un Crăciun în Bucovina”, spune vicepreședintele CJ Suceava.

Niculai Barbă a adăugat că CJ Suceava a stabilit un calendar al evenimentelor din ediția de anul acesta a programului „Crăciun în Bucovina”, care va începe pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, și se va termina în ianuarie 2023, odată cu sărbătorile de iarnă pe stil vechi. „Și îi invităm și pe cei din Republica Moldova și pe toți cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi să vină în unitățile de cazare din Bucovina ”, a transmis Barbă. Revenind la prima zi din programul „Crăciun în Bucovina”, el a spus că manifestările vor fi dedicate Zilei Bucovinei și vor începe la ora 9:00 cu o serie de întâlniri festive, după care vor fi depuneri de coroane la bustul lui Iancu Flondor, urmate de sfințirea Turnului Unirii de la biserica „Nașterea Maicii Domnului” din apropierea Palatului de Justiție. Barbă a declarat că tot pe 28 noiembrie va avea loc și festivitatea de premiere a elevilor olimpici care au obținut medalii și premii la competițiile școlare din acest an, precum și a profesorilor acestora, eveniment care se va desfășura la Teatrul Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava. Manifestările de Ziua Bucovinei se vor încheia seara cu deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din centrul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă: „Anul acesta Crăciunul în Bucovina va fi Crăciun în familie”.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Niculai Barbă: „Anul acesta Crăciunul în Bucovina va fi Crăciun în familie”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei