Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 269 (8186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arestat după ce i-a luat banii și telefonul femeii de care nu avea voie să se apropie

Marţi, 15 Noiembrie 2022 (14:12:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii de la Fălticeni au anunțat că au propus arestarea preventivă a unui bărbat care a încălcat în mod repetat ordinele de protecție provizorii prin care îi era interzis să se apropie de o femeie și, mai mult, a forțat ușa de acces în imobilul acesteia și a deposedat-o de o sumă de bani și de telefon.

Judecătoria Fălticeni a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a lui Vasile Sîrghi, pentru comiterea infracțiunilor de ”tâlhărie calificată” şi „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, în formă continuată”, 

”La data de 9 noiembrie 2022, în jurul orei 20:00,  a forțat ușa de acces în locuința unei persoane de sex feminin situată în mediul urban, lovind-o în concret cu picioarele, după care a pătruns în interiorul locuinţei, fără drept și fără consimțământul acesteia, context în care, folosind actele de violenţă sus-menţionate, a sustras o sumă de bani din portofelul persoanei vătămate și un telefon mobil”, se arată într-un comunicat al procurorilor de la Fălticeni.

Procurorii au mai arătat că același inculpat, de trei ori la rând, în două zile, nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști, care îi interziceau să se  apropie la o distanță mai mică de 200 metri faţă de femeie. Victima a cerut ajutor, iar bărbatul a fost găsit de fiecare dată la ușa acesteia, încălcând evident ordinul de protecție și limita de distanță pe care trebuia să o respecte.  

Bărbatul poate conteste măsura de arestare preventivă la Tribunal și se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a judecătorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arestat după ce i-a luat banii și telefonul femeii de care nu avea voie să se apropie.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arestat după ce i-a luat banii și telefonul femeii de care nu avea voie să se apropie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei