Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 242 (8159)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Expoziția de pictură „Din suflet de copil” și lansare de carte, sâmbătă, la Galeria de Artă „Traian Postolache” din Rădăuți

Vineri, 14 Octombrie 2022 (13:24:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Expoziţia de pictură „Din suflet de copil”, realizată de copiii de la Aşezământul „Sfântul Ierarh Leontie” Rădăuţi, sub îndrumarea profesorului Vasile Popescu, va fi vernisată sâmbătă, 15 octombrie 2022, la ora 11:00, la Galeria de Artă „Traian Postolache” din Rădăuți.

Tot sâmbătă va fi lansat și un volum de poezie (de debut) al studentei Andreea Oroșanu din cadrul Așezământului de copii „Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți. Expoziția cuprinde lucrări realizate de mici artiști de la Aşezământul „Sfântul Ierarh Leontie” premiate de L’Accademia Internazionale „Arte e Cultura” di Belle Arti, Lettere e Scienze  - Michelangelo Angrisani, 2022, dar și alte picturi în acuarelă realizate de copii de la clasa de pictură, coordonator Vasile Popescu. Tablourile pot fi admirate, în perioada 11 – 17 octombrie 2022, la Galeria de Artă „Traian Postolache” din Rădăuți.

Criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc invită publicul să viziteze și să admire lucrările „micilor artiști”, dar și săachiziționeze tablouri realizate de copiii talentați de la Așezământul de copii din Rădăuți. „Prețurile tablourilor sunt modice. Lucrările sunt expresive și chiar foarte bine realizate. Dacă le veți cumpăra lucrările, bucuria copiilor va fi infinită, pentru că vor simți că sunt sprijiniți. Este atât de important să dăruim, să apreciem lucrul bine făurit și să contribuim la un pic de bine. Recomand, sincer, această expoziție și aceste tablouri”.

Copiii de la Așezământul de copii din Rădăuți au fost încurajați de personalul de aici să viseze și să-și exprime visurile prin pictură, fiind îndrumați cu mare dăruire de prof. Vasile Popescu, la atelierul de pictură. „Micii artiști” au reușit să pună în fiecare tablou o părticică din inima și sufletul lor, transmițând prin forme și culoare multă emoție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziția de pictură „Din suflet de copil” și lansare de carte, sâmbătă, la Galeria de Artă „Traian Postolache” din Rădăuți.
 Vizualizări articol: 714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziția de pictură „Din suflet de copil” și lansare de carte, sâmbătă, la Galeria de Artă „Traian Postolache” din Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei