Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 238 (8155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 2 ani de închisoare pentru un șofer care a condus beat și a omorât un biciclist

Luni, 10 Octombrie 2022 (18:40:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Marginea, autorul unui accident dramatic în care a căzut victimă un biciclist, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 2 ani și 5 luni de închisoare. Daniel Rotari a plătit în principal tribut faptului că era în stare avansată de ebrietate, comițând fapta cu o puternică circumstanță agravantă. Accidentul s-a produs în luna aprilie a acestui an, șoferul fiind arestat de atunci și executând așadar în jur de 6 luni din pedeapsă. Perioada executat va fi scăzută din pedeapsa totală.

Dorel Rotari, în vârstă de 48 de ani, localnic, aflat la volanul unui Renault Symbol, a intrat în coliziune față-spate cu bicicleta condusă de Vasile Olărean, în vârstă de 57 de ani, din comuna Marginea. Bărbatul de 57 de ani a fost lovit în plin și proiectat pe sol, unde s-a lovit grav la cap. Biciclistul a suferit o fractură deschisă la nivelul craniului, cu decelerare, leziuni incompatibile cu viața, a constatat personalul medical ajuns la fața locului.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că vinovăția producerii accidentului rutier a aparținut conducătorului auto care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de biciclistul care circula în fața sa.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că cel de la volan avea concentrația de 1,11 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Procurorii și polițiștii au așteptat rezultatele probelor biologice de sânge care au confirmat alcoolemia foarte mare a conducătorului auto. Conform rezultatelor depuse la dosar, Dorel Rotari avea o concentrație de 2,25 g/l alcool în sânge la momentul producerii accidentului.

El a fost judecat pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2 ani de închisoare pentru un șofer care a condus beat și a omorât un biciclist.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2 ani de închisoare pentru un șofer care a condus beat și a omorât un biciclist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei