Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 238 (8155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   22 imagini |   ø fişiere video

Indiana Jones și Lara Croft

Aventurieri în căutarea comorii pierdute, la Balul Bobocilor CN „Spiru Haret”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii și profesorii Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” din Suceava au avut parte de o seară de distracție, momente artistice reușite și muzică bună, în compania lui Guess Who, cu ocazia Balului Bobocilor.

Evenimentul, care a avut loc vineri seara în sala mare a Casei de Cultură, a adus în fața publicului numeros nu mai puțin de 20 de aventurieri – 10  Indiana Jones și 10 Lara Croft, porniți în căutarea comorii pierdute.

 

Probele bobocilor și momente artistice

Aventurile acestora, dar și ale altor colegi talentați, i-au făcut pe spectatori să îi urmărească cu atenție timp de aproape trei ore, în care s-a râs, s-a ascultat muzică live și s-a dansat, după coreografii bine puse la punct.

Unul dintre cele mai așteptate momente din viața liceenilor, Balul Bobocilor, i-a adus în prim-plan pe frumoșii și talentații colegi din clasa a IX-a, care au dat dovadă de curaj, voință de a reuși, aptitudini nebănuite, impresionând cu prestațiile lor la toate probele la care au fost supuși, pentru a se găsi comoara – cei șase câștigători, inclusiv Miss și Mister Boboc.

 

 

 

Odată cu defilarea de zi, spectatorii au putut să îi cunoască pe cei 10 temerari Indiana Jones – Matei Tărăbuță, Ionuț Boloca, Gabriel Jucan, Alexandru Morariu, Marian Girigan, Dumitru Munteanu, Alexandru Romaniuc, Darius Huțanu, Mircea Boca, Matei Ungureanu, precum și cele 10 aventuriere Lara Croft – Denisa Anton, Delia Cojocariu, Daniela Păstinaru, Diana Botușan, Roxana Serediuc, Dana Hojbotă, Andrea Mihailov, Miruna Târnovan, Isabela Perijoc și Evelina Tofan.

Pe scenă au fost prezente și foste Miss Boboc, precum Ruxi, adică Ruxandra Chitic, care a avut rol și de prezentatoare, alături de Bety, David și Anitu, dar a și cântat, iar la final i-a predat ștafeta noii Miss Boboc.

La probele de aptitudini bobocii au dansat, au cântat și au interpretat roluri diverse, spre amuzamentul celor din sală, fiind realizate diverse scenete umoristice. Foarte apreciat a fost și momentul pregătit de elevii clasei a XII-a G, în care au fost ironizate aventurile unor elevi „dornici” să învețe, ajunși la examenul de bacalaureat (bineînțeles că nu de la CNISH!!!).

De la muzică ușoară, populară, până la trap, genurile muzicale abordate au fost foarte diversificate, la fel ca și demonstrațiile de dans, care au inclus și un moment pregătit de fetele de la Bucovina Dance Studio.

Evenimentul bobocilor de la CNISH a avut parte și de un concert susținut de Elena Simionesei, alături de trupa Versus Band, urmat apoi de defilarea în ținute de seară, în care a contat mult eleganța și atitudinea celor 20 de concurenți.

Distracție maximă cu Guess Who

Invitatul special al serii a fost celebrul Guess Who, adică Laurențiu Mocanu, ale cărui hit-uri, realizate în colaborare cu alți artiști renumiți (Tudor Chirilă, Irina Rimes, Grasu XXL, etc.), au răsunat în Casa de Cultură Suceava, acompaniate de sute de voci din sală.

„Locul potrivit”, „Cupidon”, „Un altu’”, „Scuză-mă!”, „Decât să minți”,

„Onoare”, „Prea curând”,  „Azi nu” , „Maria Ioana”, „Lala Song” și „Manifest” au fost printre melodiile interpretate de Guess Who, care s-au dovedit a fi cunoscute de majoritatea celor prezenți, care au cântat și dansat pe toată durata concertului.

Finalul acestuia a fost un bun prilej pentru ca cei patru prezentatori, Beatrice Bogdan, Ruxandra Chitic, David Mitcu și Andrei Anitului să-i invite pe scenă pe colegii lor care s-au ocupat de organizarea evenimentului: Lavinia Moscaliuc, Valentin Ungureanu, Iulia Pruteanu, Vlad Cibotaru,  Maria Lungu, Dănuț Burlacu, Alexandra Sandu, Filip Bivol, Diana Huțanu și Marius Ichim.

Mulțumiri speciale au fost adresate profesoarelor coordonatoare Loredana Bodnar, Gabriela Nisteriuc și Oana Savin.

 

Premianții concursului Miss și Mister Boboc 2022 CNI Spiru Haret

În aplauzele publicului entuziasmat, câștigătorii competiției, dintre cele 10 perechi de „boboci”, au fost anunțați de către prezentatori.

III. Cel mai popular aventurier a fost declarat Matei Tărăbuță, iar Miss Popularitate –  Andrea Mihailov.

II. Alexandru Morariu a fost desemnat Mister Dance, iar Anton Denisa - Miss Eleganță

I. Ocupanții locului I și în același timp cei care vor fi de acum Miss și Mister Boboc ai generației 2022 sunt Evelina Tofan și Alexandru Romaniuc, care, radiind de fericire, au acceptat premiile, pe care le vor transmite mai departe, bobocilor din generațiile următoare, pentru a duce mai departe aventura descoperirii comorii ascunse la CNI „Spiru Haret”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aventurieri în căutarea comorii pierdute, la Balul Bobocilor CN „Spiru Haret”.
 Vizualizări articol: 2597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aventurieri în căutarea comorii pierdute, la Balul Bobocilor CN „Spiru Haret”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei