Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 238 (8155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Impact violent

Accident grav după ce șoferul unui BMW a intrat pe contrasens, în curbă, într-o autoutilitară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru oameni au ajuns la Spitalul Județean Suceava, printre ei și două fete minore, după un accident rutier violent petrecut vineri după-amiază pe DN 17, pe strada Argestru, din municipiul Vatra Dornei.

Șoferul unui BMW înmatriculat în Botoșani a pierdut controlul după o curbă ușoară la dreapta, autoturismul intrând pe sens opus, unde s-a izbit violent de o autoutilitară Renault care circula regulamentar.  

După cum se vede și în imagini, impactul a fost foarte violent.

De altfel, doi dintre răniți au fost găsiți încarcerați de către pompierii militari, fiind extrași cu echipamentele de lucru speciale pentru astfel de situații de urgență.

Toți cei patru implicați în accident au suferit leziuni problematice și a fost nevoie de transferarea acestora de la Spitalul Vatra Dornei la Spitalul Județean Suceava. 

După cum a informat doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, la UPU Suceava au fost aduși, de la Vatra Dornei, un bărbat în vârstă de 55 ani cu traumatism toracic important şi plagă la nivelul gambei drepte (a rămas internat pe Secția de Chirurgie toracică), un tânăr în vârstă de 19 ani cu traumatism cranio-cerebral nivel mediu şi fractură de antebraț drept (a rămas internat în Secția de Neurochirurgie), o minoră de 15 ani cu traumatism cranio-cerebral, otoragie dreaptă (n.r. - sângerare ureche), contuzie cot stâng (internată pe Secția de ORL) și încă o tânără în vârstă de 17 ani cu traumatism cranio-facial şi fractură braț stâng (care a rămas internată pe Secția de Chirurgie infantilă).

Leziuni serioase așadar la toți patru, însă fără risc de complicații majore.

Doctorul Teodorovici a mai informat că pacienții au fost transportați de la spitalul din Vatra Dornei la Spitalul Județean cu autospeciala pentru victime multiple, încadrată de paramedici și personal medical din cadrul UPU de la Spitalul Județean Suceava.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Compartimentul Rutier Vatra Dornei, în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident grav după ce șoferul unui BMW a intrat pe contrasens, în curbă, într-o autoutilitară.
 Vizualizări articol: 3058 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Accident grav după ce șoferul unui BMW a intrat pe contrasens, în curbă, într-o autoutilitară5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei