Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 222 (8139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umplerea instalațiilor de termoficare, pentru furnizarea căldurii, începe de luni, 26 septembrie

Miercuri, 21 Septembrie 2022 (13:20:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pregătirile pentru furnizarea căldurii în sezonul rece 2022 – 2023 încep în municipiul Suceava, ca urmare a scăderii accentuate a temperaturilor exterioare.

De luni, 26 septembrie, operatorul de termoficare al Sucevei, Thermonet, începe umplerea etapizată a instalațiilor de distribuție a agentului termic, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor,

“În vederea pregătirii sistemului centralizat pentru furnizarea încălzirii în sezonul rece, începând cu data de 26 septembrie 2022, vom proceda la efectuarea probelor de presiune la rece/cald a instalațiilor de încălzire din rețeaua secundară, inclusiv în instalațiile interioare ale blocurilor.
Rugăm pe această cale beneficiarii de agent termic care au intervenit în instalațiile proprii să ia măsurile ce se impun pentru evitarea eventualelor pierderi și a daunelor materiale care se pot produce și de care SC THERMONET SRL nu se face responsabilă.

În scopul remedierii operative a deficiențelor ce pot apărea în sistemul centralizat de termoficare, rugăm beneficiarii de agent termic să contacteze personalul specializat din cadrul Dispeceratului Termoficare – la numărul de telefon 0230 520 924”, a anunțat operatorul de termoficare al Sucevei, Thermonet.

Ca de obicei, în această perioadă este recomandată verificarea cu atenție a instalațiilor interioare din apartamente, casa scării și subsolul blocului, pentru a evita inundațiile din cauza robinetelor de golire uitate deschise, dar și alte disfuncționalități, cauzate de eventualele intervenții neautorizate în instalații.

 

Debranșările de la sistemul centralizat, stopate de luni

 

Odată cu umplerea instalațiilor de termoficare, intervențiile la instalațiile care țin de sistemul centralizat de termoficare, în special debranșările, nu mai sunt permise, existând riscul producerii unor incidente cauzatoare de pagube materiale.

“În conformitate cu prevederile art.30 din Legea Serviciului public de alimentare cu energie termică nr.325/2006 actualizată prin Legea 196/2021, începând cu data de 26.09.2022, nu se vor mai aproba deconectări de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic”, au mai precizat reprezentanții Thermonet.

Un rol important în operațiunile de pregătire a furnizării căldurii îl au și asociațiile de proprietari, care în această perioadă sunt solicitate să anunțe imobilele în care au avut loc modificări ale instalațiilor interioare de încălzire, în vederea realizării echilibrărilor hidraulice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Umplerea instalațiilor de termoficare, pentru furnizarea căldurii, începe de luni, 26 septembrie.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Umplerea instalațiilor de termoficare, pentru furnizarea căldurii, începe de luni, 26 septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei