Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 218 (8135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bugetul pentru servicii medicale, medicamente, programe naționale de sănătate și dispozitive medicale, asigurat până la sfârșitul anului

Vineri, 16 Septembrie 2022 (15:01:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bugetul alocat inițial județului Suceava pentru anul 2022 pentru servicii medicale, medicamente, programe naționale de sănătate și dispozitive medicale a fost suplimentat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, ca urmare a rectificării bugetare, cu suma de 99,1 milioane lei, a informat, vineri, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, Larisa Blanari.

Ea a arătat că acum bugetul pentru acest an depășește 738 milioane lei. Sume suplimentare au fost alocate pentru medicamente cu și fără contribuție personală, medicamente utilizate în programele naționale de sănătate, dispozitive medicale, servicii oferite de medicii de familie, medicii din ambulatoriul de specialitate, servicii medicale stomatologice, servicii medicale spitalicești, îngrijiri medicale la domiciliu, transport sanitar neasistat, servicii medicale de recuperare și servicii medicale paraclinice.

„Suplimentarea bugetului Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, aprobată de CNAS, permite derularea în bune condiții a contractelor încheiate cu furnizorii pentru serviciile medicale acordate asiguraților din județul nostru”, a precizat Larisa Blanari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bugetul pentru servicii medicale, medicamente, programe naționale de sănătate și dispozitive medicale, asigurat până la sfârșitul anului.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugetul pentru servicii medicale, medicamente, programe naționale de sănătate și dispozitive medicale, asigurat până la sfârșitul anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei