Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 218 (8135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii i-au schimbat canabisul cu iarbă uscată, iar judecătorii l-au trimis să mediteze la închisoare

Vineri, 16 Septembrie 2022 (15:44:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul prins cu o cantitate uriașă de ”canabis” și-a aflat vineri pedeapsa pe care o are de executat. Curtea de Apel Suceava a respins apelul lui Sebastian Iosif Mendela, astfel încât soluția pronunțată de Tribunalul Suceava rămâne în picioare. Tânărul are de executat o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru infracțiunea de ”trafic de droguri de risc, fără drept”. Soluția este definitivă și nu mai poate fi atacată la altă instanță.

Bărbatul din Siret a fost prins de structurile de combatere a crimei organizate din domeniul antidrog la Dărmănești, în timp ce conducea o mașină. În fapt, în momentul în care a fost interceptat de polițiști, Mendela nu mai transporta droguri, ci iarbă uscată de pe câmp. Asta pentru că transportul de droguri fusese interceptat deja de structurile de combatere a crimei organizate din domeniul antidrog după intrarea în România dinspre Spania. În zona Alba Iulia, pungile cu canabis au fost interceptate și s-a făcut substituirea cu iarbă de pe câmp, pentru ca acțiunea să poată fi dusă mai departe. Drogurile nu puteau fi lăsate să ajungă la dealerul de la Siret, având în vedere că exista și riscul ca acesta să scape. Coletul transportat de o firmă de curierat și-a urmat traseul stabilit și a ajuns la Fălticeni, de unde a fost preluat de cel care era deja monitorizat pas cu pas de polițiștii de la Serviciul Antidrog. Deși transporta iarbă de pe câmp, tânărul nu putea fi scăpat de sub supraveghere, având în vedere că urma să mai preia un transport de 10 kilograme de canabis, cum a rezultat din datele structurilor de combatere a crimei organizate. Polițiștii de la Serviciul Antidrog al Brigăzii de Combate a Crimei Organizate (BCCO) monitorizau de mai multă vreme grupul infracțional. ”Canabisul” urma să fie vândut ”angro” pentru a ajunge la dealeri care fac distribuția mai departe. Ancheta a fost coordonată de procurorii de la DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava, iar tânărul din Siret a fost arestat preventiv, măsură care este valabilă și în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii i-au schimbat canabisul cu iarbă uscată, iar judecătorii l-au trimis să mediteze la închisoare.
 Vizualizări articol: 1653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii i-au schimbat canabisul cu iarbă uscată, iar judecătorii l-au trimis să mediteze la închisoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei