Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 212 (8129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii locali de la Fălticeni au găsit asupra unor elevi arme albe sau obiecte contondente

Vineri, 9 Septembrie 2022 (15:12:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Problemele grave de conduită ale unor elevi care urmează o unitate de învățământ din Fălticeni sunt confirmate și de activitățile de patrulare și monitorizare ale Poliției Locale Fălticeni. Sunt probleme mari mai ales cu unii elevi din comune limitrofe municipiului Fălticeni, care face naveta la colegiile din Fălticeni.

”Nu de puține ori polițiștii locali au aplanat conflicte, au intervenit în diferite situații când diferiți tineri s-au încăierat, au găsit asupra elevilor diferite arme albe sau obiecte contondente.

Colegii noștri, atunci când au depistat elevi ce nu au o conduită socială adecvată, au luat legătura cu reprezentanții unităților de învățământ unde aceștia învață, iar în unele cazuri părinții elevilor au fost invitați la sediul Poliţiei Locale, unde au luat la cunoștință de faptele copiilor lor, uneori fiind luate măsurile legale, ținând cont de fapte.

La nivelul Poliției Locale în fiecare an în care încep cursurile se iau măsuri de siguranță a elevilor organizând-se acțiuni care să descurajeze faptele antisociale”, a transmis Poliția Locală Fălticeni.

Poliția Locală Fălticeni transmite că patrulează periodic în zona unităților de învățământ, o importanță deosebită fiind dată și zonei autogării, mai ales seara, când elevii navetiști pleacă spre case.

Joi, în plină zi, la Fălticeni, doi frați din comuna Cornu Luncii, unul de 15 ani și unul de 19 ani, i-au agresat pe doi frați gemeni, de 15 ani, din comuna Mălini. În încăierare s-au folosit și cuțite, de către tinerii din Cornu Luncii. A fost doar primul episod al încăierării, la scurt timp agresorii fiind urmăriți de un văr și alți prieteni ai gemenilor din Mălini și fiind și ei loviți, în altă zonă din Fălticeni.

Trei dintre autori și victime sunt elevi la o unitate de învățământ liceal din Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii locali de la Fălticeni au găsit asupra unor elevi arme albe sau obiecte contondente.
 Vizualizări articol: 964 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii locali de la Fălticeni au găsit asupra unor elevi arme albe sau obiecte contondente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei