Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 sep 2022 - Anul XXVII, nr. 212 (8129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CCI Suceava organizează un seminar despre modificările din fiscalitate

Vineri, 9 Septembrie 2022 (11:58:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează un nou seminar de fiscalitate, organizat în colaborare cu Adrian Bența. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a spus că seminarul este dedicat mediului de afaceri, persoanelor interesate și în directă legătură cu noile modificări și abordări din domeniul fiscalității. „Scopul seminarului este de a furniza participanților instrumentele necesare evaluării financiar-contabile a companiei pe care o conduc sau în cadrul căreia activează, precum și de a evidenția modul în care deciziile financiare și fiscale afectează afacerea în care sunt implicați”, a spus Lucian Gheorghiu. El a arătat că seminarul va avea loc în data de 13 septembrie 2022, în intervalul orar 9:30 – 16:30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, din Str. Universității nr. 15-17, la etajul 1, sala nr. 2.

Tematica seminarului va fi următoarea: parcurgerea noutăților fiscale, analiza punctuală și detaliată a modificărilor fiscale aplicabile de la 1 ianuarie 2023; recapitulare impozit pe profit, situații ce pot să apară la microîntreprinderile ce devin plătitoare de impozit pe profit; cheltuieli deductibile limitat, cheltuieli nedeductibile și venituri neimpozabile; recapitulare în domeniul TVA, faptul generator al TVA, livrările scutite de TVA și locul prestării de servicii din punctul de vedere al TVA; recapitulare în cazul impozitului datorat de nerezidenți -  exemple semnificative pe fiecare categorie, aplicarea convențiilor de evitare a dublei impuneri, studii de caz; jurisprudența Curții Europene de Justiție în domeniul TVA - spețe ce pot fi preluate în procedura inspecțiilor fiscale. Tariful de participare la seminar este de 300 de lei/persoană, la care se adaugă TVA, membrii Camerei de Comerț și Industrie Suceava beneficiind de o reducere de 15% din valoarea taxei de participare.

Termenul limită de înscriere și plată este 12 septembrie 2022. Înscrierea se face prin completarea unui formular disponibil pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, www.ccisv.ro, iar plata va putea fi efectuată prin virament bancar sau direct la sediul CCI Suceava, în baza facturii generate după transmiterea formularului de înscriere.

Detalii despre acest seminar pot fi obținute la numerele de telefon 0230.521.506 și 0749.145.569, sau prin email: office@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează un seminar despre modificările din fiscalitate.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează un seminar despre modificările din fiscalitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei