Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 41 (7958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă 25 de amenzi la ”Șezătoarea vicovenilor”. Participanții au pus poze pe Facebook în care nimeni nu purta mască

Sâmbătă, 19 Februarie 2022 (15:46:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii au descins din nou, la două zile distanță, în căminul cultural din Laura-Vicovu de Sus, unde s-a desfășurat „Șezătoarea vicovenilor”, eveniment de tradiții organizat de primăria locală. Asta după ce în mediul online au apărut fotografii de la evenimentul din spațiu închis, unde s-au jucat și hore, în care mai nimeni nu purta mască de protecție sanitară.

Cum la primul control, de miercuri, 16 februarie, s-au dat, cu excepția organizatorului, avertismente, dar oamenilor li s-a pus în vedere că trebuie să respecte măsurile sanitare, polițiștii de la Vicovu de Sus s-au sesizat din oficiu și din mediul online că nu s-a schimbat nimic, ba chiar organizatorii și participanții se mai și afișează ostentativ în spațiul online.

În aceste condiții, vineri, echipaje de la Poliția orașului Vicovu de Sus și de la Secția Rurală Gălănești au descins din nou la „Șezătoarea vicovenilor”.

În interiorul căminului cultural, au fost identificate în jur de 75 de persoane îmbrăcate în port tradițional, vârstnici și tineri. Numărul de participanți era respectat, căminul cultural având o capacitate totală de 170 de locuri. Nu se purta însă mască de protecție, cum de altfel se știa că nu se poartă. Dacă unii și-au mai găsit măști prin buzunare, alții nu aveau deloc.

Polițiștii au aplicat amenzi unui număr de 24 de participanți, în valoare totală de 6.500 lei. De asemenea, organizatorul evenimentului, un angajat al Primăriei Vicovu de Sus, a mai încasat o amendă, de această dată de 5.000 de lei, pentru nu a luat măsurile de protecție stabilite prin lege pentru organizarea evenimentelor de acest gen.

Polițiștii au întrerupt șezătoarea, participanții fiind obligați să părăsească sala. Căminul cultural are interdicție, o perioadă, de a mai organiza evenimente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă 25 de amenzi la ”Șezătoarea vicovenilor”. Participanții au pus poze pe Facebook în care nimeni nu purta mască.
 Vizualizări articol: 2792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Încă 25 de amenzi la ”Șezătoarea vicovenilor”. Participanții au pus poze pe Facebook în care nimeni nu purta mască3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei