Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 7 (7924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nu mai puțin de opt formații din județul Suceava vor participa la ediția din acest an a Cupei „Unirii”

Marţi, 11 Ianuarie 2022 (18:08:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La sfârșitul acestei săptămâni municipiul Iași va deveni din nou capitala minifotbalului românesc, urmând să găzduiască o competiție devenită deja de mare tradiție, care a ajuns la a XV-a ediție. An de an se strâng în luna ianuarie, la Magic Arena, cele mai bune de echipe din România, pentru a-și disputa întâietatea la Cupa „Unirii”. La ediția din 2022 se vor afla pe tabloul de concurs nu mai puțin de 40 de formații din toate zonele țării. Județul Suceava are o reprezentare largă la acest prestigios turneu, având pe tabloul de concurs nu mai puțin de opt echipe: Mihu Acoperișuri, care a câștigat trofeul în 2020 și a jucat finala ediției precedente, pierdută la mare luptă, după lovituri de departajare, în fața campioanei României, Nova Vita Târgu Mureș, Family Suceava, Las Vegas Suceava, Vicov Bucovina, Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Bucovina Bădeuți, Știința Vicovu de Sus și Juventus Costișa.

Cele 40 de echipe participante au fost distribuite de către organizatori în 10 grupe a câte 4. Câștigătoarele se vor califica automat în faza următoare, alături de cele mai bune 6 locuri 2.

Formația Mihu Acoperișuri, care a fost desemnată cap de serie la tragerea la sorți, a fost repartizată în Grupa J, alături de Juventus Costișa, Belfoot Iași și Eli Roofs Iași.

Family Suceava va juca în Grupa D, împreună cu Fratellini M14 Galați, Viitorul 2018 Iași și Centric IT Solutions.

Las Vegas Suceava va evolua în Grupa F, în compania celor de la Premier Iași, Fiesta Roman și Instructorii Auto Driver Iași, în vreme ce Vicov Bucovina și Rarăul Câmpulung Moldovenesc vor fi adversare în Grupa G, din care mai fac parte ASC Homocea și BorgWarner Iași.

Bucovina Bădeuți își va apăra șansele în Grupa H, împotriva echipelor Union Team Iași, AS Amicii Iași și ASC Ivacec Vaslui.

Din Grupa I, în afară de Știința Vicovu de Sus, mai fac parte belgienii de la Sporting ANS Liege, Gemina Cluj și Friends Team Pașcani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu mai puțin de opt formații din județul Suceava vor participa la ediția din acest an a Cupei „Unirii”.
 Vizualizări articol: 1061 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nu mai puțin de opt formații din județul Suceava vor participa la ediția din acest an a Cupei „Unirii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei