Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 7 (7924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Liderul AUR, George Simion, va fi prezent în Suceava pentru a înființa trei noi organizații ale partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, va fi prezent, săptămâna viitoare, în județul Suceava pentru a se întâlni cu simpatizanții acestei formațiuni politice. George Simion va însoți caravana AUR care străbate țara pentru a strânge semnături pentru demiterea președintelui României, Klaus Iohannis, și care va ajunge în județul Suceava în data de 22 ianuarie. Copreședintele AUR își va începe vizita în județul Suceava în comuna Pojorâta, unde se va întâlni cu membrii de partid și simpatizanții la Căminul Cultural, începând cu ora 10:00. Astfel de întâlniri vor mai avea loc în Marginea, în sala de sport a primăriei, de la ora 13:00, și în căminul cultural din comuna Bosanci, de la ora 16:00.

Președintele Organizației Județene Suceava a AUR, deputatul Dorel Acatrinei, a precizat că în cadrul întâlnirii de la Marginea, copreședintele partidului va participa la înființarea a trei filiale locale noi, în comunele Volovăț, Frătăuții Noi și Mușenița. „La toate aceste evenimente sunt așteptați toți oamenii de AUR suceveni, membri și simpatizanți, care poartă în inimi dorința de unitate, schimbare și prosperitate românească”, a spus Dorel Acatrinei, care a adăugat că scopul principal al caravanei AUR este strângerea de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Liderul AUR Suceava a mai precizat că în momentul de față această formațiune politică are organizații în 25 de localități ale județului.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul AUR, George Simion, va fi prezent în Suceava pentru a înființa trei noi organizații ale partidului.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Liderul AUR, George Simion, va fi prezent în Suceava pentru a înființa trei noi organizații ale partidului1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei