Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 7 (7924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbatul împușcat de polițiștii pe care i-a atacat cu cuțitul, arestat pentru ultraj

Marţi, 11 Ianuarie 2022 (11:34:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Preutești, care a petrecut o bună perioadă de timp în spital, având plăgi împușcate la nivelul membrelor inferioare, după ce a fost împușcat de polițiștii dintr-un echipaj care a intervenit la un scandal, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj. Gheorghe Apetroaie a fost arestat de Judecătoria Fălticeni, în ședința de luni, 10 ianuarie, în urma propunerii făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Inculpatul este acuzat că s-a îndreptat cu cuțitul spre cei doi polițiști chemați să aplaneze conflictul din familia sa. Polițiștii au tras focuri de armă în plan vertical, după care înspre picioarele bărbatului de 54 de ani.

Incidentele s-au petrecut în seara zilei de 19 decembrie 2021. Totul a plecat de la o sesizare făcută la 112 chiar de fiul celui arestat acum. Apelantul a cerut ajutor, anunțând că tatăl său se află sub influența băuturilor alcoolice și este agresiv cu mama și bunica lui. Tatăl venise acasă supărat că a pierdut la păcănele și le-a amenințat pe cele două femei că le omoară. O patrulă s-a deplasat la adresa indicată, iar polițiștii au fost primiți de bărbatul agresiv cu un cuțit în mână. Oamenii legii i-au solicitat să arunce cuțitul, dar Gheorghe Apetroaei a ales să se îndrepte ostentativ și amenințător spre echipajul de poliție. Agenții au scos pistoalele din doare și au tras focuri de armă în plan vertical, dar nici acest gest nu a avut darul de a-l intimida pe cuțitar. Pentru că bărbatul își continua deplasarea spre polițiști aceștia au tras în zona picioarelor și l-au rănit.

Unul dintre gloanțe a ricoșat și l-a lovit în zona omoplatului și pe fiu. Din fericire, la acesta din urmă nu a fost vorba de nimic grav.

Procurorii fac cercetări pentru mai multe infracțiuni în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul împușcat de polițiștii pe care i-a atacat cu cuțitul, arestat pentru ultraj.
 Vizualizări articol: 1410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul împușcat de polițiștii pe care i-a atacat cu cuțitul, arestat pentru ultraj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei