Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 ian 2022 - Anul XXVII, nr. 7 (7924)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parcul auto a continuat să crească semnificativ și se apropie de 300.000 de vehicule

Marţi, 11 Ianuarie 2022 (12:05:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Analiza Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Suceava cu privire la activitatea din anul 2021 arată că tendința de creștere a parcului auto din Suceava rămâne accentuată. La finele anului trecut s-a ajuns la un număr total de 296.686 vehicule înmatriculate, cu un plus de aproape 20.000 față de anul precedent. În procente este vorba de o creștere de 7,04%. Se mai observă că mai este puțin până la atingerea cifrei de 300.000 de vehicule înmatriculate.

La autoturisme de exemplu s-a înregistrat un plus de aproape 15.000 de înmatriculări (în județ erau înmatriculate, la final de 2021, 226.801 autoturisme care figurau înmatriculate). Creșteri mari sunt și la autoutilitare, cu un plus de 2980 înmatriculări în interval de doar un an de zile, și la capitolul remorcă și semiremorci fiind o creștere a înmatriculărilor, de ordinul sutelor. Și la categoria autobuze este o ușoară creștere, 600 la final de 2021, față de 576 la finele lui 2020.

În ceea ce privește timpii de așteptate pentru înmatriculări, transcrieri sau radieri, Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava a înregistrat o redresare majoră după ”cutremurul” legat de ancheta DNA:

”Aceste rezultate au fost posibile ca urmare a eforturilor depuse de o parte dintre lucrătorii compartimentului, dar şi faptului că s-au desfăşurat activităţi în zilele de weekend, când s-a mers pe principiul primul venit, primul servit, fără a fi nevoie de programări prealabile şi fără a se ţine cont de calitatea persoanei, respectiv persoană fizică sau persoană juridică. Evoluţia cea mai bună a fost înregistrată la capitolul înmatriculări, când, la începutul anului 2021, timpul de aşteptare era la circa 3 luni, reuşindu-se ca la sfârşitul anului să ajungă la doar 4-5 zile”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcul auto a continuat să crească semnificativ și se apropie de 300.000 de vehicule.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcul auto a continuat să crească semnificativ și se apropie de 300.000 de vehicule0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei