Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 290 (7902)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă un vicovean în arest în perioada cu acțiuni intense de control trafic

Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 (16:20:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Vicovu de Sus, a ajuns în arest, reținut 24 de ore, după ce a condus o mașină cu numere false de înmatriculare, ”bonus” cel de la volan nefiind nici posesor de permis de conducere.

Vicoveanul a fost prins în dimineața zilei de 10 decembrie, când un echipaj de la Serviciul Rutier Suceava efectua o acțiune de supraveghere și control trafic împreună cu inspectorii de la Registrul Auto Român pe Calea Cernăuți din Vicovu de Sus. Reamintim, de câteva zile, pe zona Rădăuți-Vicov are loc o acțiune de amploare cu efective sporite de poliție, inclusiv din alte județe. Revenind la cazul de față, oprit pentru control, bărbatul de la volan le-a spus polițiștilor că nu are asupra sa nici un document, fiind uitate la domiciliu.

Polițiștii au trecut la verificări în bazele de date, primul indiciu constatat fiind că mașina nu figurează ca înmatriculată. Suspectul a fost condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, pentru verificări amănunțite. S-a constatat că numerele puse pe mașină aparțin altui autoturism iar tânărul nu este posesor de permis de conducere.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat având numere false de înmatriculare”. S-a constatat cumul de infracțiuni, vicoveanul fiind reținut în arestul poliției județene, în baza ordonanței pentru 24 de ore. Ulterior, de pe 11 decembrie, el a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un vicovean în arest în perioada cu acțiuni intense de control trafic.
 Vizualizări articol: 1704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un vicovean în arest în perioada cu acțiuni intense de control trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei