Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 288 (7900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mulțumiri publice de la un mărginean pentru doctori și o asistentă din Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava

Joi, 9 Decembrie 2021 (18:45:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean din comuna Marginea ne-a transmis un mesaj de mulțumire pentru medici din Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu rugămintea de a fi făcut public. Omul își exprimă recunoștința pentru eforturile făcute de echipa medicală pentru salvarea soției sale, care a ajuns la spital cu o problemă gravă de sănătate. Redăm integral conținutul mesajului:

„Sunt Gheorghe Onofrei din comuna Marginea și soția mea a avut nevoie de internare. Când a ajuns la spital, de gardă era doamna doctor Neagu, de la Neurologie, care a făcut tot ce e omenește ca soția să se facă bine. Deoarece soția mea avea mai multe complicații, a adus pe toți medicii de care avea nevoie și într-un final a organizat o comisie de medici, pe lângă neurolog, de la nefrologie, cardiologie, chirurgie și diabetologie, pentru a stabili situația soției.  S-a stabilit ca a doua zi să se intervină chirurgical, cu domnul doctor Gavrilovici, oferindu-i încă o șansă la viața. Țin să mulțumesc public doamnei doctor Neagu, domnului doctor Gavrilovici, dar și celorlalți doctori care au făcut un lucru foarte bun. Profesioniști în toată regula. La toate astea a contribuit și asistenta medicală de la UPU Cristina Cojoc. Mii de mulțumiri și Dumnezeu să le dea multă sănătate!”

Principalul destinatar al mulțumirilor transmise de Gheorghe Onofrei, dr. Daniela Neagu, medicul-șef al secției Neurologie din spital, s-a declarat impresionată de gestul mărgineanului, cu atât mai mult cu cât asta nu se întâmplă frecvent. „A fost un caz deosebit, pacienta a venit într-o stare foarte gravă și am colaborat cu colegi de la mai multe specialități pentru a rezolva problema, care s-a dovedit a fi până la urmă de natură chirurgicală. Astfel de gesturi ne fac să credem că nu muncim degeaba. Cel mai ușor este să critici și să reclami”, a afirmat medicul.

Dr. Neagu a mai spus că în secție există un avizier cu mesaje de la pacienți, unele scrise chiar pe șervețele de hârtie, care funcționează ca un sprijin moral pentru personalul medical și îl ajută să treacă peste momente dificile. „Le citim și ne fac bine, când ne este greu”, a mai spus dr. Daniela Neagu.

La rândul său, medicul-șef al secției Chirurgie generală, dr. Valeriu Gavrilovici, a spus, de asemenea, că a fost un caz „mai aparte”. „Ne bucură atât reușita rezolvării lui prin colaborarea în echipă, cât mai ales mulțumirile primite. Sunt ca un cadou de Sf. Nicolae!”, a declarat dr. Gavrilovici.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulțumiri publice de la un mărginean pentru doctori și o asistentă din Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.
 Vizualizări articol: 3105 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mulțumiri publice de la un mărginean pentru doctori și o asistentă din Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei