Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 288 (7900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alex Rață a contribuit cu 7 puncte la calificarea campioanei României în optimile Cupei CEV

Joi, 9 Decembrie 2021 (17:27:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Campioana României la volei masculin, Arcada Galați, la care evoluează cu succes și suceveanul Alexandru Rață, a reușit o calificare senzațională în optimile de finală ale Cupei CEV, după ce a trecut în șaisprezecimi de vicecampioana Franței, Chaumont, acolo unde jucător de bază este un alt voleibalist cu origini sucevene, este vorba de Adrian Aciobăniței.

După ce s-a impus în meciul tur, de la Galați, cu scorul de 3-0 (25-18, 25-23, 31-29), Arcada a cedat cu 2-3 (20-25, 25-22, 25-20, 23-25, 15-17) în returul din Hexagon, obținând astfel calificarea în faza următoare a competiției.

Alexandru Rață a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai trupei antrenate de Sergiu Stancu, reușind 7 puncte, în vreme ce Adrian Aciobăniței a finalizat 8 atacuri pentru Chaumont.

Următoarea adversară a Arcadei Galați va fi echipa germană United Volleys Frankfurt, care a eliminat-o în șaisprezecimi pe Dinamo București.

Internațional de seniori al României la cei doar 21 de ani ai săi, Alexandru Rață a fost desemnat de către Federația Română de Volei drept cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2019-2020 în întrecerea internă.

Crescut într-o familie de sportivi de performanță, atât tatăl, Sorin, cât și mama, Elena, practicând în tinerețe cu succes atletismul, Alex a fost descoperit la LPS Suceava de profesorul Tudor Orășanu, cu care a și jucat mai apoi la echipa locală de seniori, CSM.

În paralel cu sportul, Alexandru Rață urmează cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, din Suceava, fiind în anul III de studiu.

Campion al Franței în sezonul precedent cu AS Cannes, Adrian Aciobăniței a petrecut primii patru ani ai junioratului la Clubul Sportiv Școlar „Nicu Gane” din Fălticeni, sub îndrumarea profesorului Ionel Ciocan. Ulterior s-a mutat cu familia la Botoșani, de unde a făcut pasul în prima ligă din România, la Tomis Constanța.

Evoluțiile constant bune l-au propulsat de foarte tânăr în anturajul echipei naționale, aducându-i și un transfer în Germania, pe când avea doar 18 ani. În prezent în vârstă de 24 de ani, Adrian Aciobăniței a fost votat cel mai bun voleibalist român al anului 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alex Rață a contribuit cu 7 puncte la calificarea campioanei României în optimile Cupei CEV.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alex Rață a contribuit cu 7 puncte la calificarea campioanei României în optimile Cupei CEV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei