Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 288 (7900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Moș Crăciun vine plutind pe note muzicale la Iulius Mall Suceava, cu o tolbă plină de premii și mai mult timp de cumpărături

Joi, 9 Decembrie 2021 (18:23:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Magia zilelor de iarnă: ciocolată caldă, miros de clementine, cei dragi alături, toate acestea în jurul bradului frumos împodobit, cu cele mai cunoscute cântece ale sezonului pe fundal, dar și cumpărături în Iulius Mall Suceava! Și pentru a găsi cadoul perfect, poți profita de programul prelungit pentru cumpărături, de la 10:00 la 22:00, de luni până duminică.

În spiritul sărbătorilor și al melodiilor ce le acompaniază, Iulius Mall Suceava a creat Crăciunul Muzical, cu note muzicale ce au părăsit portativul și au ales să se așeze în nelipsitul „Brad frumos / Cu cetina tot verde”! Decorațiuni elegante, globuri strălucitoare, feerie de lumini și o orchestră de marionete ce pare pregătită să interpreteze cunoscutele cântece de Crăciun te așteaptă să le vizitezi la Iulius Mall.

Mii de luminițe, asemenea fulgilor de nea, acompaniate de note muzicale te vor însoți pe tot parcursul călătoriei tale de achiziționare a cadoului perfect de pus sub brad. Peisajul de poveste este completat de melodiile ce te introduc în atmosfera caldă și veselă a sărbătorilor de iarnă.

În plus, acum ai mai mult timp pentru a admira frumoasele decorațiuni, deoarece programul de funcționare al Iulius Mall Suceava este prelungit, de la ora 10:00, până la 22:00!

De sărbători, fiecare dintre noi putem deveni Moș Crăciun, şi poți descoperi că orice faptă mică poate avea un impact mare. Crăciunul este prezent pretutindeni, cu daruri și surprize! Moșul are pregătite o mulțime de cadouri în tolba sa, dar apare întrebarea: „Cine e moș pentru Moșu’”? Campania, disponibilă până pe 22 decembrie 2021, oferă zilnic clienților Iulius Mall Suceava vouchere de cumpărături de până la 200 de lei.

Tot ce trebuie să faci este să mergi cu bonurile, a căror valoare cumulată trebuie să fie de minimum 150 de lei, la Centrul Info, unde ți se oferă pe loc un cadou. În plus, 13 și 23 decembrie vor avea loc câte 2 trageri la sorți, unde 3 persoane vor primi câte un premiu: un telefon Samsung Galaxy Z Flip 3, un Philips Led TV și un aspirator robot Rowenta. Consultă regulamentul pe http://iuliusmall.com/suceava/.

Sezonul rece vine cu cele mai frumoase sporturi de iarnă, iar la patinoarul Ice Dream din parcarea Iulius Mall Suceava poți să te simți precum un dansator ce plutește pe ringul înghețat. De luni până duminică, de la ora 10.00 până la 13.30, iar mai apoi în intervalul 14.00-22.00, ești așteptat să vii să îți etalezi piruetele grațioase! O sesiune are 90 de minute, prețul unui bilet este de 15 lei pentru acces și 15 lei pentru închirierea patinelor, iar dacă vrei să patinezi toată iarna, ai la dispoziție un abonament special: 10 intrări la prețul de 100 lei! „După o sesiune de patinaj, intră în spiritul sărbătorilor și al artei de a face cadouri și vizitează standurile Crăciunului, unde vei găsi cadouri pentru cei dragi, printre care mirodenii deosebite, seturi de cafea turcești, ceai aromat, dar și experiențe gastronomice speciale! Sărbători muzicale tuturor!”, au transmis reprezentanţii mallului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moș Crăciun vine plutind pe note muzicale la Iulius Mall Suceava, cu o tolbă plină de premii și mai mult timp de cumpărături.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moș Crăciun vine plutind pe note muzicale la Iulius Mall Suceava, cu o tolbă plină de premii și mai mult timp de cumpărături0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei