Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 229 (7841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur le cere consilierilor județeni să susțină campania de vaccinare anti-Covid și să discute în biserici și școli despre beneficiile imunizării

Joi, 30 Septembrie 2021 (16:46:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a solicitat membrilor deliberativului județean să susțină campania de vaccinare anti-Covid și să discute în școlile și bisericile din zonele pe care le reprezintă despre beneficiile imunizării. Gheorghe Flutur a făcut un apel pentru promovarea campaniei de vaccinare la nivelul județului.

„Vă rog, domnilor consilieri județeni, stați de vorbă cu primarii din zona dumneavoastră, cu liderii de opinie, medicii de familie, pentru că din păcate județul Suceava este pe ultimul loc la vaccinare. Sigur, nu am obligat și nu voi obliga pe nimeni, respectăm opinia, dreptul fiecăruia să aleagă, dar trebuie să ne gândim la acest val uriaș de oameni bolnavi de Covid în ultima perioadă”, a spus Flutur.

El a subliniat faptul că în ultima perioadă a crescut semnificativ numărul de bolnavi Covid din spitalele sucevene și din păcate sunt foarte multe cazuri grave. „Acestea trebuie să fie, spun eu, argumente pentru a-i convinge în continuare pe cei care nu s-au vaccinat, să o facă. Este metoda cea mai sigură pentru a ne proteja de această boală în perioada următoare”, a mai declarat șeful administrației județene. El a adăugat că, din păcate, Suceava este mereu dat ca exemplu de județul cel mai reticent la vaccinare. „Încercați să stați de vorbă, până nu e prea târziu cu oameni, cu cei din școli, cu biserica, fiecare dintre dumneavoastră, și o vom facem și noi să încercăm să îi convingem. Am văzut că miercuri numărul de vaccinați a fost de 1.300, deci a crescut foarte mult numărul de persoane vaccinate. Și am înțeles că și joi dimineața veneau loturi de vaccin de la Iași. Trebuie o solidaritate în această direcție pentru că altfel e vorba, în primul rând, de riscul sănătății oamenilor. Dar e vorba și de o serie de restricții, care sigur că nimănui nu îi plac, fie la școli, la mediul de afaceri, fie în circulația publică. Și apelul meu către dumneavoastră, consilierii județeni, este să încercați să susțineți această campanie de vaccinare în județul Suceava și să depășim mai ușor această provocare tristă legată de pandemia Covid”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur le cere consilierilor județeni să susțină campania de vaccinare anti-Covid și să discute în biserici și școli despre beneficiile imunizării.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur le cere consilierilor județeni să susțină campania de vaccinare anti-Covid și să discute în biserici și școli despre beneficiile imunizării3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei