Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 229 (7841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuă înscrierile în programul „Go Local”, prin care compania Iulius susține antreprenorii locali

Joi, 30 Septembrie 2021 (16:00:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Continuă înscrierile în programul „Go Local”, prin care compania Iulius susține antreprenorii locali. Compania Iulius a lansat, la începutul lunii septembrie, campania de sprijin pentru antreprenorii locali – Go Local. Programul este dedicat antreprenorilor autohtoni care își doresc să fie prezenți în unul dintre proiectele dezvoltate de compania Iulius. Înscrierile se fac pe www.iuliuscompany.ro/golocal, iar business-urile selectate vor beneficia de un pachet de susținere personalizat.

„Ești un antreprenor local cu visuri îndrăznețe? Faci lucrurile cu pasiune, iar produsele tale sunt autentice și de calitate? Înscrie-te în programul Go Local, iar Iulius o să îți fie alături în debutul tău într-un proiect de retail de mari dimensiuni. Dacă afacerea ta trece de procesul de selecție, vei beneficia de un pachet complex de susținere, personalizat, care cuprinde: scutire temporară de la plata chiriei, flexibilitate la durata contractului, dar și de campanii de promovare și consultanță integrate. Criteriile care stau la baza procesului de selecție sunt: coerența proiectului, conceptul inovator, capacitatea de dezvoltare a business-ului și de adaptare la așteptările consumatorilor, dar și viabilitatea economică și încrederea candidatului în propriul business”, anunță organizatorii.

Indiferent că aveți o cafenea, o florărie, băcănie sau un salon de înfrumusețare, toate business-urile pot face parte din mixul de chiriași prezenți în Iulius Mall Suceava. Dacă vrei să vă creșteți afacerea, să vă diversificați paleta de clienți și să beneficiați de sprijinul și know how-ul specialiștilor din cadrul echipei Iulius Mall Suceava, puteți să vă înscrieți în programul Go Local, accesând: www.iuliuscompany.ro/golocal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Continuă înscrierile în programul „Go Local”, prin care compania Iulius susține antreprenorii locali.
 Vizualizări articol: 802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Continuă înscrierile în programul „Go Local”, prin care compania Iulius susține antreprenorii locali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei