Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 229 (7841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

6 sfaturi pentru utilizarea unei trotinete electrice

Prima lună după cumpărarea primei trotinete electrice este o experiență interesantă pentru multe persoane. Chiar dacă vă dați seama cum să călăriți după aproximativ 3 minute, există încă multe tehnici avansate pe care le învățați după luni, uneori chiar și ani, de utilizare frecventă.

 

Deși multe persoane nu sunt sigure dacă ar putea deveni un „expert” în trotinetă electrică, știu că există câteva trucuri și sfaturi pe care și-ar fi dorit să li le dezvăluie cineva mai devreme. Ar fi fost mult mai bine decât să le descopere pe toate singure, un proces care a avut unele dezavantaje atât pentru ele, cât și pentru trotinetele lor.

 

Indiferent dacă aveți o trotinetă electrică Xiaomi sau un alt model, să trecem peste câteva sfaturi într-un mod mai detaliat, astfel încât să aveți o înțelegere deplină a sfaturilor și exact cum să le aplicați eficient.

Faceți o verificare rapidă, înainte de fiecare călătorie

Pur și simplu verificați dacă:

  • bateria este suficient de încărcată pentru locul în care doriți să mergeți
  • frânele funcționează
  • anvelopele sunt umflate
  • toate luminile trotinetei dvs. funcționează

 

Aceasta este o rutină foarte simplă de doar 4 pași, realizată în aproximativ 20 de secunde și poate preveni atât accidentele, cât și obținerea unei amenzi.

Purtați întotdeauna o cască și cât mai multe echipamente de protecție

Purtați întotdeauna o cască - nu este negociabil! Purtați cât mai multe echipamente de protecție posibil atunci când vă urcați pe orice trotinete electrice Xiaomi.

 

Consultați un ghid complet de siguranță pentru trotinete electrice pentru a afla cum să evitați întotdeauna vătămările și accidentele.

Țineți-vă spatele drept, postura naturală, relaxați-vă corpul cât puteți

Acest lucru este deosebit de important dacă aveți dureri de spate, așa cum au mulți alți oameni care lucrează în fața computerelor.

 

Am observat că, dacă călătorim mai mult de 30 de minute, de multe ori spatele poate să devină dureros. De-a lungul timpului, ne-am dat seama că tindem să ne înclinăm și să devenim cu adevărat încordați în umeri și gât.

 

O problemă greu de evitat aici este că poziția de utilizare a multor trotinete electrice Xiaomi nu este tocmai naturală și nu încurajează o postură excelentă. Poziția adecvată pentru un echilibru optim necesită ca corpul dvs. să fie răsucit în mod constant la șolduri și, așa cum vă va spune oricine cu probleme ale coloanei vertebrale, nu este tocmai o veste bună pentru spate.

 

Așadar, ajutați-vă corpul cât puteți să păstreze o postură naturală. Stați drept de la talie în sus și fiți cât se poate de relaxat, fără a sacrifica controlul asupra trotinetei dvs. Încercați să rămâneți în mijlocul platformei trotinetei, nu prea departe de ghidon, dar nici prea aproape.

 

Puteți încerca să vă încordați mușchii abdominali atunci când atingeți o groapă sau un limitator de viteză, astfel încât să nu simțiți impactul la fel de mult, dar în afară de asta, a sta relaxat vă va obosi mai puțin și vă va oferi o călătorie mai bună.

Țineți piciorul din față înainte și pe diagonală și piciorul din spate pe laterală

Dacă sunteți dreptaci, piciorul drept va fi în față, arătând spre înainte și poate ușor spre stânga. Piciorul stâng va fi în spate, arătând fie complet spre stânga, fie puțin diagonal spre stânga. Aceasta este cunoscută și sub denumirea de poziția „skateboard” sau „surfboard” și este modalitatea optimă de a vă controla trotineta electrică Xiaomi cu un efort minim.

 

Distanța dintre picioare va depinde de lungimea platformei, dar de obicei va fi în jurul lățimii umerilor.

 

Dacă sunteți stângaci, ei bine ... veți înota împotriva curentului, dar probabil că sunteți deja obișnuit cu asta, trăind într-o lume făcută pentru dreptaci. Totuși, s-ar putea să aveți noroc, deoarece unele modele vin pregătite pentru stângaci, cu accelerația în stânga și frânele în dreapta. Evident, descrierea picioarelor de mai sus se aplică invers pentru dvs., dar probabil că știați și asta.

Conduceți cu picioarele și cu întregul corp

În timp ce sarcina principală de direcție aparține ghidonului, ar trebui să includeți picioarele ca o modalitate suplimentară de a schimba direcția cu ușurință.

 

Pur și simplu folosiți-vă picioarele pentru a vă transfera o parte din greutate și pentru a vă deplasa centrul de greutate în direcția în care doriți să întoarceți trotineta electrică Xiaomi. De fapt, nu vă opriți doar la picioare - mișcați ușor și încet întregul corp, împreună cu picioarele. Acest lucru va face minuni pentru echilibrul dvs. și va face virajul mult mai intuitiv și practic încorporat în corpul dumneavoastră.

Îndoiți ușor genunchii

Acesta este unul dintre cele mai avansate sfaturi pentru trotinete electrice. Deși ar trebui să vă mențineți spatele drept, nu trebuie să vă blocați genunchii și să păstrați picioarele drepte. Acest lucru va fi foarte nenatural și va face călătoria foarte dificilă.

 

Îndoiți ușor picioarele la genunchi. Acest lucru nu numai că face plimbările mai confortabile, dar face și o treabă excelentă de a acționa ca un sistem de suspensie suplimentar, atunci când traversați limitatoare de viteză sau gropi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 6 sfaturi pentru utilizarea unei trotinete electrice.
 Vizualizări articol: 956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6 sfaturi pentru utilizarea unei trotinete electrice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei