Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 187 (7799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul Radu Ciornei cere demisia Teodorei Munteanu din funcția de viceprimar al Sucevei și din toate funcțiile din USRPLUS

Joi, 12 August 2021 (11:11:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul USRPLUS de Suceava, Radu Ciornei, i-a solicitat viceprimarului Sucevei, Teodora Munteanu, să-și dea demisia din conducerea primăriei, precum și din toate funcțiile din acest partid. Radu Ciornei consideră că tot scandalul creat în jurul câștigării de către Teodora Munteanu a unei motociclete la tombola de la Bucovina Motorfest a pus partidul într-o situația penibilă.

Radu Ciornei a spus că în aceste zile de criză pentru organizația USR Suceava a fost solicitat de numeroase ori să își exprim părerea vizavi de situația creată de câștigarea de către Teodora Munteanu a marelui premiu la tombola organizată la festivalul Motorfest.

„Sunt și rămân consecvent principiului <Amicus Plato, sed magis amica veritas> care m face să recunosc , înainte de toate, adevărul. Cu toate că Teodora Munteanu îmi este colegă de la începuturile noastre în acest județ și a depus o muncă titanica în efortul de creștere a organizației mă văd nevoit să mă delimitez de acțiunile ei din ultimele zile. Analizând în detaliu tot acest lanț al slăbiciunilor, ce putea fi rupt în numeroase puncte chiar de către Teodora am ajuns la concluzia că nu mai pot sprijini moral și instituțional un om care în fața unui bilet de tombola a uitat că este viceprimarul orașului Suceava. După ce greșeala inițială a fost dublată și apoi triplată de acceptarea premiului și de refuzul inițial de a returna motocicleta am realizat că toate vocile ce ne-au acuzat de metehne pe care dorim să le eradicam, au dreptate. Realizând aceasta, eu, Radu Ciornei, deputat USR de Suceava, îmi cer sincer și rușinat scuze alegătorilor noștri și tuturor cetățenilor Sucevei și ai țarii ce au văzut desfășurând-se această comedie a erorilor politice și morale. Nu am ce apăra, în fata unor anumite situații, noi, politicienii, trebuie să plecăm capul și să ne cerem iertare. Vă înțeleg dezamăgirea și va cer, încă o dată , iertare!”, a declarat Radu Ciornei. El a adăugat că pentru că anumite fapte trebuie să aibă și consecințe va cere joi, în Biroul Județean, sancționarea statutară, sau propunerea de sancționare de către Biroul Național a Teodorei Munteanu și va vota pentru o sancțiune aspră mergând până la ridicarea sprijinului politic sau suspendarea din partid. „Îi voi cere doamnei Munteanu să își prezinte demisia de onoare din funcțiile deținute în partid și din funcția de viceprimar, însă aceste decizii sunt unilaterale și îi aparțin în totalitate”, a spus deputatul Radu Ciornei. El a precizat că aceste declarații reprezintă strict opiniile sale, iar deciziile se vor lua de către cei 21 de membri ai Biroului Județean. „Dar cred cu tărie că, fiind în slujba dumneavoastră, ca deputat ales al județului Suceava, vă datorez, pe lângă scuze sincere și o poziție clara și lipsită de echivoc față de această situație penibilă”, a încheiat Radu Ciornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Radu Ciornei cere demisia Teodorei Munteanu din funcția de viceprimar al Sucevei și din toate funcțiile din USRPLUS.
 Vizualizări articol: 1779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Deputatul Radu Ciornei cere demisia Teodorei Munteanu din funcția de viceprimar al Sucevei și din toate funcțiile din USRPLUS5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei